Van itt olyan, akit ért valamilyen személyiségtorzulás vagy trauma amiatt, hogy látott kiskorában az utcán melegeket/transzfesztitákat stb?
1!
Neked is jogod van eljutni az Eurovisionbe, ha erre gondolsz. Amúgy szerintem vicc az egész téma, főleg az, hogy egyesek mennyire felháborodnak az ilyesmin! :D Ugyan már emberek nincs jobb dolgotok, mint hogy az ilyeneken hőzöngötök? Persze tudom, kell valaki, akit utálhattok, akinél jobb embernek érezhetitek magatokat... szánalom.
"a gyerek nem tud vele mit kezdeni"
Már bocsánat mindenkitől, de aki szülőként nem tud egy gyerek felé válaszolni egy olyan kérdésre, ami bármikor előjöhet, az ne az osztrák pasit/nőt/liberalizmust hibáztassa, hanem saját magát.
Oviban, legkésőbb suliban úgyis előjön. Mi a probléma, elmondani, hogy vannak mások, akik mások, és máshogy élnek. Pont a gyerekek előítélet mentesek, amíg a szüleik nem nevelik beléjük. Sokan csinálják Conchita Wurst miatt a műhisztit, de itt nem a gyerekről van szó, hanem a tolerancia mentes felnőttekről.
A személyiségzavar nem ettől függ, és ehhez semmi köze. Ugyanúgy az is baromság, hogy egy gyerek meleg lesz ha meglát 2 meleget.
Szerintem soha senkivel nem történt eddig az meg, hogy meglátott 2-3 meleget, és meleg lett, de itthon nagyon szeretik ezt tényként megállapítani. Ez meg csupán emberi ostobaság, és lustaság (hogy utána nézzen a dolgoknak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!