Hogy fejezzem ki egyértelműen a lány barátot?
Figyelt kérdés
Férfi vagyok, vannak nő barátaim, de ha azt mondom, h a barátom, rögtön azt gondolják, h Feri, Jani, Józsi. Ha meg azt mondom,h a barátnőm, akkor meg azt, h egy pár vagyunk. Olyan idegesítő magyarázkodni."A barátom, de nő, nem dugunk, nem vagyunk egy pár, nem vagyok meleg, haverok vagyunk, de szeretjük egymást,nem szerelemmel!!"2020. jan. 13. 10:07
1/7 anonim válasza:
Sokak szerint nem létezik ilyen barátság (ezért meg se próbálják). Pedig létezik, én például sokkal jobban kijövök a lányokkal. Van párom, ő is tudja és nincs ellenére.
2/7 anonim válasza:
Barát és kész
Amúgy az exemnek az egyik legjobb barátja is csaj volt, amikor szétmentünk sajnáltam nagyon, mert én is jóban voltam a csajjal és a férjével is, és nem vele csalt meg, hanem a kolléganővel...(mondjuk, amikor a tyúk rájött pár hét múlva, hogy az ex nem fogja eltartani és kifizetni helyette a hitelét ott is hagyta 🤣😈😈😈)
3/7 anonim válasza:
Lánybarát, ha fontos. Ha meg mindegy a sztori szempontjából, akkor csak barát, hadd higgyék, hogy Józsi.
4/7 anonim válasza:
Esetleg nőismerős, hölgyismerős, ha fontos kifejezni a nemét. De amúgy baràt és kész. Aki nem ismeri, annak mellékes, hogy Pali vagy Panni.
5/7 anonim válasza:
A férfi barátom egyszerűen elnevezett a haverinájának. Így a felesége és a többi barátja tudja, hogy nem viszony van köztünk, csak barátság.
6/7 anonim válasza:
Hát lánybarát. Szerintem rövid és egyértelmű,ha valaki ebből nem érti,annak felesleges is magyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!