Szerintetek a PIXΞL felhasználónév 100% egyértelműen lányt takar vagy ha férfi nemű hőst játszom akkor simán srácnak hisznek?
PIXΞL
Remélhetőleg itt jó a betűtipus xd
Most ezt komolyan gondolod? Legtöbb embernek ennyi: Pixel ami nem más mint az apró kis képpont amiből a kép összeáll pl a monitorodon és ennyi.
Amúgy meg tulajdonképp miért is játszol, mert szórakozni akarsz, vagy a lényeg, hogy
Köszi a választ, tehát nem
Azokat én sem értem, én csak szeretném ha engem tükrözne vissza egy név, az -el mint Ella miatt gondoltam hogy csajos, meg a pix mint pixi miatt, de mindenki bele tudna mindenfélét magyarázni. Az emberek 50%át akit ismerek érdekli a neve, nem értem mire gondolsz. Ha jó vagy feltűnő a nevem, lehet több honort kapok, megkímélnek a flamerek vagy bármi, bár az irigységtől lehet épp ellenkezőleg. Persze hogy nem kell kötelezően lány hős, én ezt nem mondtam, de akkor sem nyugodtam meg mert nem akarom hogy srácnak higgyenek, nem azért mert utálom őket, sőt bár az lennék, de nem így hozta a sors szóval hagy érezzem magam a bőrömben.. De ha senkit nem érdekel akkor hagyom is ezt és a humoros ötleteket és hozzámillőbbet választok.
Jaja :D nem lenne szép, jó tudni
De nekem most nem az a bajom h lánynak néznek:D, hanem hogy fiúnak, abban egy csepp sértés sincs csak következtetés:D
Nemtom fura
SleepyCake-re meg leafrekre azthittem hogy lány de nem:D
Chryso-ra azt hittem fiú, de lány, állandóan összekeveredem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!