Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Regisztrálni szeretnék egy...

Regisztrálni szeretnék egy játékba, de nem tudom, hogy mi legyen a felhasználó/játékos nevem. Ötletek?

Figyelt kérdés

2018. márc. 23. 19:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Rajtad kivul ugysem erdekel senkit.
2018. márc. 23. 19:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Most komolyan mondjunk valami random nevet, aminek semmi jelentősége nincs számodra?

Ha nincs ötleted add meg pl. a vezetékneved (nekem is ez szinte mindenhol a nevem, csak ékezetek nélkül), vagy a beceneved, esetleg a kedvenc játék/film/könyv karaktered nevét, vagy a kedvenc zenészed...

Ugyanakkor teljesen mindegy, mert senkit nem fog érdekelni rajtad kívül (,de tényleg).

Esetleg annyira figyelj, hogy ne legyen trágár, sértő, túlzottan hosszú, vagy kimondhatatlan, nehezen leírható, stb.

2018. márc. 23. 21:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Nyugi úgy is foglalt lesz és megunod a próbálkozást.. Így lettem lolban aszottmangó
2018. márc. 26. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!