Regisztrálni szeretnék egy játékba, de nem tudom, hogy mi legyen a felhasználó/játékos nevem. Ötletek?
Figyelt kérdés
2018. márc. 23. 19:24
1/3 anonim válasza:
Rajtad kivul ugysem erdekel senkit.
2/3 anonim válasza:
Most komolyan mondjunk valami random nevet, aminek semmi jelentősége nincs számodra?
Ha nincs ötleted add meg pl. a vezetékneved (nekem is ez szinte mindenhol a nevem, csak ékezetek nélkül), vagy a beceneved, esetleg a kedvenc játék/film/könyv karaktered nevét, vagy a kedvenc zenészed...
Ugyanakkor teljesen mindegy, mert senkit nem fog érdekelni rajtad kívül (,de tényleg).
Esetleg annyira figyelj, hogy ne legyen trágár, sértő, túlzottan hosszú, vagy kimondhatatlan, nehezen leírható, stb.
3/3 anonim válasza:
Nyugi úgy is foglalt lesz és megunod a próbálkozást.. Így lettem lolban aszottmangó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!