Szerintetek a PIXΞL felhasználónév 100% egyértelműen lányt takar vagy ha férfi nemű hőst játszom akkor simán srácnak hisznek?
Figyelt kérdés
Nagyon zavar, hogy nem érzem magam kényelmesen, önmagamnak amikor egy férfi hőssel játszom mert nem akarom hogy úgy tekintsenek rám. Még mindig jobb hogy megkérdőjelezik, de én egyértelműt szeretnék hogy ne legyen félreértés vagy meglepetés. Egy nem túl lányos, nem bitchy, de cuki néven gondolkodom ami egyértelmű, de kevésbé feltűnő és lehet uncsi mint a nevek többsége.2018. márc. 30. 02:59
11/14 anonim válasza:
Meg nem mondanám a Pixel névből, hogy lány vagy. Mondjuk egy lányos név sem segít minden esetben, játszottam már Lady_Pop_Candy nevű játékossal, akiről kiderült hogy férfi, csak épp női karaktert készített.
12/14 anonim válasza:
Én férfiként szinte mindig női karaktert csinálok női névvel, mert inkább nézek egy virtuális női feneket órákon át, mintsem egy szőrös férfi valagat.
Innentől kezdve rajtad áll, mit akarsz.
Én nem élem bele magam a karakter helyzetébe, inkább alá-fölé rendelt viszonyt látok.
13/14 A kérdező kommentje:
Ezért van abban a játékban picit több női hős, és ezért mainel sok fiú női championt. Jó taktika:D hát én nem ilyen több karakteres szerepjátékossal vagy egy karakteressel játszom, úgyhogy az kicsit más.
2018. márc. 31. 15:17
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi, még megkérdezgetem a csapattagjaim és szerintem változtatom xd
2018. márc. 31. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!