Én most akkor meg vagyok hivva az esküvőre? Ebben az esetben, ha a lány egyértelműen tudja, hogy mi évek óta egy pár vagyunk, akkor én is meg vagyok hivva?
Figyelt kérdés
Nyárra meghivták a barátom családját egy esküvőre, 2 szülő, 2 gyerek. Mi már nagyon régóta együtt vagyunk, de különösebb meghivást nem kaptam a hölgytől,pedig ismerjük egymást és jóban vagyunk. Barátom viszont velem számol, hoyg én vagyok a +1 fője. Félek attól, hogy odamegyek és nincs hely,mert velem nem számoltak. vagy hasolók.2017. ápr. 26. 22:05
2/4 anonim válasza:
Tőlem a normális rokonom megkérdezte, hogy viszek-e plusz egy főt... Ha a barátodtól nem, akkor kérdezzen rá, hogy a családba beleszámoltak-e téged is.
3/4 anonim válasza:
Szerintem ha a baratod csaladjanak szol konkretan a meghivas (2 szulo meg a ket gyerek), akkor abba te nem tartozol bele, hacsak nem vagy a felesege, hogy valoban a csaladhozz tartozz.
4/4 anonim válasza:
Ha már ti több éve együtt vagytok, és a társadat meghívták az esküvőre, illetve téged is ismer az ifjú pár (legalább egyik tagja), akkor illene téged is beleszámolniuk, hiszen ti is egy pár vagytok.
Ha viszont az a helyzet, hogy téged valami oknál fogva mégsem hívtak meg, akkor a párod helyében én magam se mennék el "egyedül".
Ezért legegyszerűbb, ha egyenesen rákérdeztek e dologra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!