Félek hogy lecopyznak, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Például ma beszélgettünk a kedvenc eggyüttesünkről, de félek hogy lecopyzzák tőlem. Bár nem úgy ismerem őket, de már 3 órája ezen aggódok, és majdnem másra nem is tudok gondolni. Tudom fura, de így van. Mit tegyek?2022. okt. 27. 21:25
1/18 Noren1989 válasza:
Màst is súgnak a hangok, vagy csak ezt?
2/18 A kérdező kommentje:
Csak ezt
2022. okt. 27. 21:28
3/18 anonim válasza:
Mit vesztesz azzal, ha lekopiznak?
4/18 A kérdező kommentje:
Azt, hogy nekik is ez lesz a kedvencük, ezt fogják hallgatni, erről fognak beszélni, és tudom nagyon hülye vagyok, hogy ilyenekkel foglalkozok....
2022. okt. 27. 21:33
6/18 anonim válasza:
Majd kinovod. Az a zenekar / eloado nem csak miattad zenel, ettol nem leszel egyedi. Nem hogy orulnel inkabb, hogy 1-el tobb lehet igy koztetek a kapcsolodasi pont.
7/18 anonim válasza:
Nem 'hulye' vagy, hanem zero onbizalmad van, kisebbrendusegi komplexusaid, koros megfelelesi kenyszered es hozza egy kis uldozesi maniad.
Mit tegyel? Menj szakemberhez segitseget kerni, mert ha elhatalmasodik rajtad, az az eleted mas teruletein is sulyos kovetkezmenyekkel jarhat.
8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Amúgy a Guns N' Roses
2022. okt. 27. 21:42
9/18 anonim válasza:
Valodi Guns'n'Roses 1991-1992 korul volt utoljara, az Use Your Illusion idejen. Aztan onmaguk halvany arnyeka voltak par evig (The Spaghetti Incident, Chinese Democracy), utana kuka az egesz.
Hmm... bele is kene hallgatni a Use Your Illusion-ba, regen voltam mar 15 eves...
10/18 anonim válasza:
Legalább attól nem kell félned, hogy felnőssz mostanában...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!