Mit csináljak egy gyerekkori baráttal, akiről kiderült, hogy biszexuális és szerelmes belém, de én nem bírom a melegeket?
Figyelt kérdés
Emiatt hogy visszautasítottam 10 évvel ezelőtt , állandóan kiszúr velem, de csak most jöttem rá erre, mert 8 évig külföldön élt, de most hazajött a családjával és mindahányszor találkoztunk sokat dumáltunk, ( el is felejtettem ezt a gigszert magamban, hogy próbálkozott nálam ) ...közben kirúgtak a munkahelyemről, mert azt hazudta, hogy én vele voltam....ami kizárt, mert nem bírom elfogadni a bi-és a homo szexuálisokat sem, nekem ez természetellenes mutáció...szóval nem tudom mi tévő legyek mert sokat tud rólam, és ezért állandóan zsarol (sok piszkos ügyem volt a hatósággal régen ), de most nem ítéleteket kérek, hanem tanácsot! Nem akarom feljelenteni, sem elásni a kertben, sem bántani. Csak leállítani végleg, ahogy lehet. Megtörni lelkileg, hogy ne legyen nagyképű, a semmire.Az a baj, hogy tudja hol lakom, hol dolgozom, szerencsére hatalma nincs( kormány , rendőrség), de sok fejfájást okoz. Mit tehetek?2022. okt. 25. 21:20
11/13 anonim válasza:
Hazajött, sokat beszélgettetek
Az a 10 évvel ezelőtti dolog is szóba került? Mondta, hogy azért ki fog tolni veled, mert az még mindig a lelkébe van? Hogy azért csinálja?
Te nem tettél olyan kijelentést, dolgot, ami miatt mégjobban kiakasztotta.
12/13 anonim válasza:
" Csak leállítani végleg, ahogy lehet. Megtörni lelkileg, hogy ne legyen nagyképű, a semmire.Az a baj, hogy tudja hol lakom, hol dolgozom, szerencsére hatalma nincs( kormány , rendőrség), de sok fejfájást okoz."
Ne törődj vele, ne akard megtörni, egyszerűen ne szánj rá időt és energiát. Aki a rosszindulatú hazugságai miatt nem barátkozik veled, az eddig sem volt barátod.
Nincs veszítenivalód miatta. Csak nyerhetsz, ha nyugodtan éled tovább az életedet, ahogy te akarod.
13/13 anonim válasza:
Nem tudom van-e családod, de nekem elsőre a költözés lehetősége fordult meg a fejemben. Minél előbb költözz el arról a településről másikba, vagy egyik kerületből a másikba. Telefonszám csere, email cím csere, akár még munkahely csere. Talán akkor békén hagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!