Találtok itt barátot? Vagy hol ismerkedtek?
Figyelt kérdés
2022. okt. 24. 11:11
1/10 anonim válasza:
Találtam. Persze jókora szerencse kell hozzá, hogy kifogd azt akivel kölcsönös az érdeklődés, ami fenn is marad hosszútávon, a legtöbb néhány nap alatt, a többi meg pár hét alatt kikopik sajnos, mert nem akarnak az emberek energiát fektetni a fenntartásába. Persze nem kéne folyamatosan egymáson lógni, de azért hetente megkérdezhetné hogy higy vagyok.
2/10 anonim válasza:
Nem találtam, de nem is keresek.
4/10 anonim válasza:
Nem,hamar elhalnak a beszélgetések.
5/10 anonim válasza:
Nem, de nem is keresek és nem is vagyok rá nyitott. A barátaimat mind élőben, valamilyen élethelyzet kapcsán ismertem meg - iskola, munkahely, rendezvény, ismerősi kör (haver haverja) alapon.
6/10 anonim válasza:
Két hete egy csomó emberrel elkezdtem itt beszélgetni, de mostanra, aktívabban csak olyan 3-4 ember maradt, pedig akik most passzívak lettek, velük is egész hosszasan el lehetett írogatni.
Nyugodtan írhattok nekem, ha szeretnétek.
7/10 anonim válasza:
Csakis élőben. Egyetem, hobbik, koli, munka, más barátok barátai stb. Szerintem elég jól megy. Könnyen barátkozok és ritkán vesztek barátokat. (Van olyan, ami kb 2 éves korom óta megvan)
8/10 anonim válasza:
Barátnak nem mondanám, csak virtuális ismeretség szintjén van, akikkel tartom a kapcsolatot.
9/10 anonim válasza:
Találtam, 4 éve. Csomó emberrel dumáltam már itt, de azok behaltak. Vele találkoztam és ez lett belőle. Szerencsénk volt, vagy a sors összehozott, vagy ilyesmi..
10/10 anonim válasza:
Találtam, de már nem beszélünk :( Ha van valakinek kedve írjon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!