Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem tudom elengedni,...

Miért nem tudom elengedni, még akkor sem ha folyton bánt?

Figyelt kérdés

Volt egy nagyon kedves barátom. Az elmúlt évben viszont többször is nagyon komolyan megbántott, megalázott. Meg akartam vele tavaly év végén ezt beszélni, de én lettem a hülye és azóta úgy kezel mintha én lennék egy utolsó rohadék. Próbáltam helyrehozni, megbeszélni vele a dolgokat, de csak rosszabb lett. Igazából már nem kedvelem, sőt mondhatjuk, hogy már meg is utáltam, de mégsem tudom elengedni. Hónapok teltek el, de még mindig ha a környezetemben van, akkor rosszul érzem magam, hogy vége a barátságunknak és ha tudnám visszacsinálnám, pedig már a saját bőrömön is megtapasztaltam, hogy valójában milyen ember.

Kerülöm őt, de mivel minden nap látom, így nehéz.

Hogyan tudnám teljesen kizárni?

2022. okt. 5. 12:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Gondolom nincs más barátod sem. Az elkerülés jó taktika.

Miért látod minden nap?

2022. okt. 5. 13:39
 2/2 A kérdező kommentje:

Szerencsére van több barátom is, sőt, pont idén kerestek fel régi barátok is, akikkel már rég nem tartottuk a kapcsolatot és most újra egymásra találtunk. Ez kicsit könnyebbé teszi a dolgot.

Egy főiskolára járunk, több közös óránk van, illetve a suliban is többször összefutunk, ugyanazzal a vonattal utazunk, ezen sajnos nem tudok változtatni.

2022. okt. 5. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!