Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elengednétek a 15 éves lányoto...

Elengednétek a 15 éves lányotokat betegen szórakozni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, a kedves lányon kedves barátnője csúnyán megfázott, egy merő takony volt egész hétvégén, amíg nálunk volt. Persze nem akartam elküldeni, megbántani. De amikor vasárnap hazament, még odavette, hogy vigyázzunk magunkra, mert úgy néz ki "kicsit" meg van fázva.

Még mondtam is na most jól elkaptuk, ami mára igaz lett. Ti ilyenkor mérgesek lennétek valakire? Csak véleményetek érdekel, persze sem a leányzót, sem szüleinek nem kívánok rosszat. Csak kiírtam magamból.

2021. aug. 3. 14:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Covid, delta varians takonnyal kezdodik, elegge koztudott mara. Ezek utan nem erdekel, hogy csak egy natha.
2021. aug. 3. 14:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Épp meg vagyok fázva. Magamat sem engedem sehova. Pedig mára terveztem, hogy megpróbálok úszni 1-2 km-t, és ha jónak érzem, akkor beneveztem volna balaton átúszásra. De így nem 😕
2021. aug. 3. 14:38
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
Igen, magamban mérges lennék a lányra, de a szülőkre is. 15 évesen még kiskorú, tehát a szülőknek is van beleszólása abba, hogy hova megy, kihez megy, mikor, milyen állapotban. De egy 15 éves gyerekbe szorulhatna már igazán annyi felelősség, hogy betegen, főleg ha járvány van, nem megyek sehová. És nem feltétlen a koronavírusról van szó, mert egy egyszerű kis nátha is lehet. De ha tudom, hogy taknyom-nyálam egybefolyik, ráadasul továbbadhatom másoknak is, alap, hogy nem megyek el így vendégségbe, és nem szándékozom lebetegíteni a társaságot.
2021. aug. 3. 14:40
 4/11 A kérdező kommentje:
2-es Te mennyire fáztál meg amúgy? Nekem reggel kezdődött és mostanra nem látszom ki a zsepihegyekből.
2021. aug. 3. 14:43
 5/11 anonim ***** válasza:
86%

En a lanyomnak mondanam meg, hogy hu kicsim legkozelebb ilyet nem jatszunk, nem.tudtam hogy beteg a baratnod, es hat jol elkaptuk. Meg szerencse, hogy nyar van, de ez munkaidoben, suli idoben foleg, ha majd netan ujra terjed a covid nem lesz ilyen mokas. Es meg azt is elmondhatnad te nem fogod ot taknyosan sehova se elengedni a tapasztaltak miatt.

Es olvasgathatnal arrol, hogy a natha se natha, hanem meghulsz es akkor a korokozo megtamad, ha eleve benned van felszaporodik, mert a nyalkahartyak, vedekezo vonalak gyengulnek. Tehat a natha is virustol kesobb felulfertozessel bacitol van, azt meg ugyanugy terjesztjuk cseppfertozessel. Csak hat 8 altalanosig se es utana se eros a biosz oktatas. Bezzeg az osmagyarokrol tudjuk, hogy ok teremtettek a vilagot😃

2021. aug. 3. 14:53
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen, mondtam a lányomnak persze. Bár ő védte, hogy hogyan érezze magát, ha mindenki a náthájáéval van elfoglalva. Persze a lányom is tudja hogy fertőző, nem erről van szó. A legszebb persze nekem meg dolgoznom kell, szerencsére egyedül úgyhogy én legalább nem fertőzök senkit :)
2021. aug. 3. 14:57
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet, hogy a nátha túl kellemetlen ahhoz, hogy udvariasságból szemet hunyjak felette (főleg, hogy több embert érint, és dolgozni is kell). Ha látom, hogy a leányzó betegen akar jönni hozzánk, akkor udvariasan elküldöm. A két kamasznak nyilván nem tetszene a dolog, meg talán a barátnő szüleinek sem, ha nem elég intelligensek (mondjuk ha azok lennének, nem engedték volna a gyereket betegen vendégségbe), de nem lehet mindig mindenkinek a kedvére tenni.
2021. aug. 3. 15:34
 8/11 A kérdező kommentje:
7es ez teljesen ok vélemény. De persze pénteken amikor beállított este, nem küldhettem haza a következő vonattal kb. Meg persze tartottam attól, hogy sértődés lesz a vége.
2021. aug. 3. 15:37
 9/11 anonim ***** válasza:

Senkit nem érdekel a sértődés, amikor egy komolyabb betegségről van szó.

Amúgy csak mi, keleten vagyunk ennyire bunkók, hogy nem számítanak a betegségek.

Nyugaton egy beteg ember egyetlen hivatalos intézménybe léphet be: kórházba.

Se munkahelyre, se sehova máshova nem engedik be.

2021. aug. 3. 15:47
 10/11 anonim ***** válasza:

Már alakult egy ideje. Elmúlt pár hétben már összeszedtem hidegebb szelesebb időben pár vírust, de azok max taknyoztak és egy nap után kiheverte az immunrendszerem. Szóval meg se éreztem. Most nem is volt annyira hideg, mégis végképp ráfáztam. Fejfájás fáradtság is jött rá. Kb most telt el 24 óra, és most éppen kezdek jobban lenni. Elmúlt az a csapból folyós időszak. Előre tudom hajtani a fejem 😃

De így nem lesz strand még holnap se.

2021. aug. 3. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!