Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednétek a 15 éves lányoto...

Elengednétek a 15 éves lányotokat családtaggal nyaralni?

Figyelt kérdés
A családtag a 26 éves húgom és a sógorom lenne, akikben megbízok, Ő a lányunk keresztanyukája is, sok időt töltenek együtt. Már vitték nyaralni 2 éve egy hétre magukkal, de az belföldön volt, most nyáron viszont Törökországba mennének 2 hétre. (Persze csak, ha a vírushelyzet engedi). Szívemszerint én nem fosztanám meg ekkora élménytől, mivel évek óta nagy érdeklődést mutat az ország felé, tud is törökül beszélni alapszinten. Szülinapjára kapná a nyaralást húgoméktól. A férjem viszont ellenkezik, szerinte a húgom nem elég szigorú vele, kockázatos lenne egy idegen országba elengedni velük, ha annyira együtt akarnak nyaralni menjenek idén is a Balatonhoz. Neki is igaza van, de az is igaz, hogy a testvérem nagyon vigyázna rá, plusz a lányunk sem felelőtlen. A férjem nem kedveli a húgomat és emiatt még mindig annak a szeleburdi 18 éves kislánynak tartja, aki megbízhatatlan. A nyári szünet 70%-át egyébként is minden évben a húgoméknál tölti (300kmre élünk egymástól), úgyhogy mi nem vagyunk jelen, de hát nem mindegy, hogy hazai környezetben vagy egy ismeretlen országban vannak.Ti hogyan döntenétek?
2021. jan. 4. 13:26
A kérdező szavazást indított:
Elengedném
Kizárt, hogy elengedném
58 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
23%

De mire ez a nagy rajongás? Mert ha török pasikért is rajong,inkább nem engednèm el, tudjuk milyenek..

Az alapszitu amúgy nem gáz, elengedném. De ha törökökkel akar pasizni,akkor nem.

2021. jan. 4. 13:29
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Én is sokat nyaraltam családdal, szülők nélkül, nagyszülőknél és anyám testvéreinél, unokatesókkal. Fiatalabban, 10-13 évesen. Részemről semmi akadálya.
2021. jan. 4. 13:31
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem pasizós itthon sem egyáltalán, így merem feltételezni, hogy nem ez a rajongásának oka, főleg mivel úgy 12 éves korában kezdődött ez a törökmánia nála. A nyelv kezdte el érdekelni eleinte, aztán jött vele a többi is.
2021. jan. 4. 13:35
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
El.
2021. jan. 4. 13:36
 5/10 anonim ***** válasza:
80%
En elengednem, de mivel ezt nektek kettotoknek kellene kozosen eldonteni, igy ugyis azon mulik, hogy meg tudjatok-e beszelni. Esetleg kerdezd meg, hogy mitol tart pontosan, beszeljen a felelmeirol. 3 ev mulva nagykoru lesz, akkor mar o fogja eldonteni, hogy hova megy, mi az, ami szerinte 3 ev mulva meglesz egy ilyen nyaralashoz, most viszont nincs meg?
2021. jan. 4. 13:36
 6/10 anonim ***** válasza:
86%
elengedném, gondolom nem pasizni megy ki a nagynénjéékkel
2021. jan. 4. 14:46
 7/10 anonim ***** válasza:
59%
En is 15 evesen voltam eloszor kulfoldon nyaralni baratnommel es a csaladjaval:)
2021. jan. 4. 17:16
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én elengedném. Ha a nyarakat is velük szokta tölteni akkor már ti is megtapasztalhattátok, hogy mennyire felelősségtudatosak. Szerintem egyébként sem a szigorúság a legfőbb nevelési eszköz, attól még, hogy nem tiltanak meg mindent, vigyázhatnak rá megfelelően.
2021. jan. 5. 12:02
 9/10 anonim válasza:
Elengedném, és szerintem te is egngedd el mindenképp.
2021. jan. 6. 17:39
 10/10 anonim ***** válasza:
A férjem nem kedveli a húgomat és emiatt még mindig annak a szeleburdi 18 éves kislánynak tartja, aki megbízhatatlan. - én mondjuk biztosan kiosztanám azt a tahó férjemet, ha ilyesmit hangoztatna - alaptalanul.
2021. jan. 8. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!