Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak a barátnőimmel...

Mit csináljak a barátnőimmel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy van két barátnőm akikkel hárman barátnők vagyunk és azt érzem mostanában hogy nem nagyon akarnak találkozni nem lehet összeszervezni velük normálisan egy találkozót és hogy szinte csak én kezdeményezek hogy találkozzunk ha nem kezdeményeznék akkor nem is találkoznánk most az utóbbi egy hónapban meg még akkor se jön össze amikor én kezdeményezek és nem tudom hogy mi a bajuk és már egy pár hete nem is beszélgetünk egy jót meg semmi ssak néha pár szót Messengeren és nem tudom hogy mit csináljak velük kapcsolatban mert rosszul esik ez a hozzáállás

2022. okt. 1. 18:25
 1/6 A kérdező kommentje:
Azt tudni kell hogy mind a hárman ugyanabban a városban lakunk
2022. okt. 1. 18:26
 2/6 A kérdező kommentje:
Néha pár szót váltunk Messengeren is azon kívül semmi és ezt az utóbbi egy hónapban érzem jobban
2022. okt. 1. 18:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá, hogy mi a bajuk.
2022. okt. 1. 19:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem az a tapasztalatom hogy a hàrmas barátságból egy valaki mindig kiszorul...

De az is lehet hogy csak nem érnek rà.

2022. okt. 12. 22:51
 5/6 anonim ***** válasza:
4-es igen a harmas baratsaggal tenyleg igy van...kiveve ha nagyon egy hullamhosszon vannak mind a harman,ami ritka.Ami meg a " kedvencem" amikor egy baratno osszekombinal programot egy masik baratnojevel es harmasban megyunk valahova...az altalaban nem jol sul el.Persze alakulhat jol is meglehet ismetni igy ertekes embereket,de ritka hogy jol mukodjon.
2022. okt. 13. 07:50
 6/6 A kérdező kommentje:
A helyzet most sajnos az hogy az egyikőjük csak akkor keres engem ha baj van és segítség kell neki. A másik meg néha ír hogy mizu mert messengeren csináltam egy hármas csoportot és ott azon kívül semmi hogy találkozzunk vagy valami folyamat én kezdeményezek de sikertelenül mert elutasítást kapok
2022. okt. 13. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!