Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért fontosabb a barátnőimnek...

Miért fontosabb a barátnőimnek a párjuk?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok és nekem is van barátom. 3 barátnőm van, ők 18 évesek. Mindannyian amióta van barátjuk soha sem érnek rá. Aki a legközelebb állt hozzám csak akkor keres, hív ha a barátjával össze vesztek vagy megint megalázta, bántotta valamivel. Hiába adok neki ilyenkor tanácsot nem fogadja meg csak kibeszeli magából és újra leszar. Mostmár a fiúhoz költözött nagyon ritkán ír hogy nem foglalkozik vele egész nap ül a házban és unatkozik. Mindannyiuk ezt csinálják velem. Én találkozni szeretnék, programokat csinálni. Már a szemükbe mondtam ezeket de nem érdeklik. Gondolom majd jó leszek ha esetleg vége a kapcsolatuknak, de nem értem miért van ez a jelenség,hisz én is kapcsolatban vagyok de még is a barátaimra szükségem van.

2021. júl. 13. 14:36
 1/8 anonim ***** válasza:
22%
Nyugi a legtöbb férfi is ilyen, ahogy találnak egy nőt vége a világnak. De amikor szakítanak, akkor hirtelen "menjünk el inni""tépjünk be" stb...van olyan haverom is akinek egy barátja sincs csak a nője (az ő hibájából). Szóval ne vedd magadra sok a nem normális ember...
2021. júl. 13. 14:46
 2/8 anonim ***** válasza:
9%

Ha neked lenne fiúd te is ezt csinálnád szerintem.

Egyszerűen ha az ember talál valakit aki tetszik neki, akkor azzal akar foglalkozni, hogy építse a kapcsolatát. A barátok mindig csak barátok. Azonban egy pár még lehet több is idővel. Lehetséges, hogy az egész életüket együtt fogják tölteni, így már most meg kell ismerni őt jobban, hogy tudják mi a helyzet. Nekem is volt egy lány akivel megismerkedtem és onnantól nem érdekeltek mások annyira. Nem jutott eszembe rájuk írni se, mert a barátnőmmel beszélgettem állandóan. Mindenki azt csinálja amit szeretne. A legértékesebb személlyel szeretnek foglalkozni az emberek. Te mindig a barátja leszel és ennyi. Ha nincs mit csinálni akkor megkeres, hogy menjetek valahova. De amíg kapcsolatban áll csak 2. lehetsz.

2021. júl. 13. 14:47
 3/8 anonim ***** válasza:
8%
Támogatom #2-est. Amikor párod lesz, átértékelődik minden, csak 2. Leszel. Hiába vagy a legjobb barinő. Valakinek meg ki kell beszélni magad, anyukának meg apukának nyilván nem fogod. Nekem is fontosabb a párkapcsolatom, mivel rájöttem igaz barátság nagyon ritkán alakul ki. Az egy dolog ha eljártok valahova. Aztán rájöttem én is, inkább ez haverság, mint barátság. Neked nem olyan fontos a kapcsolatod, lehet a te barátod se veszi komolyan.
2021. júl. 13. 15:10
 4/8 anonim ***** válasza:
71%

Elolvastátok, mit írt? Kérdezőnek is van barátja.

Egyébként az ilyenek nem igazi barátok, ideje lenne új ismerettségeket kötni.

2021. júl. 13. 15:13
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

#2 -es vagyok.

Dehogy olvastam.

Megnyitottam egy random kérdést és leírtam az első gondolatom. Remélem ide vág ^^

2021. júl. 13. 15:17
 6/8 anonim ***** válasza:

"19 éves vagyok és nekem is van barátom. 3 barátnőm van, ők 18 évesek. "

Neki is van fiúja.

2021. júl. 13. 15:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez természetes jelenség.
2021. júl. 13. 18:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen,van barátom és jó a kapcsolatunk 2 éve. Még is van másra is időm. Volt hogy nekik nem volt barátjuk nekem már volt és volt rájuk időm mindig,pedig én is sok időt töltök a párommal. Neki is vannak gyerekkori barátai akiknek szintén van barátnőjük és érdekes tartják a kapcsolatot, ezért nem értem. Baratnőim mind mérgező kapcsolatban vannak rosszul érzik magukat még is engem zártak ki. Én nem hinném hogy az ilyen emberek előtt szép jövő áll.
2021. júl. 13. 20:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!