Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Titeket is zavar?

Titeket is zavar?

Figyelt kérdés
Csak engem zavar az az emberi tulajdonság, hogy megkérdezed egy barátodtól , hogy hogy van meg, hogy milyen napja volt és egy büdös szót sem érdeklődik irántad. Meg amikor nem képes vissza írni sem. Meg alapból írni sem hajlandó neked kell kezdeményezned egy adott beszélgetést.

2022. szept. 24. 23:18
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
nem köteles veled foglalkozni kötelezően. tiszteletben kell tudnod tartani azt is ha nem akar kommunikálni
2022. szept. 24. 23:20
 2/7 A kérdező kommentje:
1-es igazad van viszont eddig egész jól elbeszélgettünk lehet párszor kicsit sok voltam és ez okból nem hajlandó ilyenekről kérdezni. Vagy nem tudom..
2022. szept. 24. 23:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar, mert nincsenek barátaim, akik meg esetleg megkérdeznék, tudják, hogy fölös "small talk"-nak gondolom a dolgot.
2022. szept. 24. 23:25
 4/7 anonim ***** válasza:
51%

Ez az extrovertáltak szokása. És aztán gondolkodhatsz, és miért nem volt hajlandó hozzád szólni, amikor állítólag őneki nagy a pofája, neked meg köztudattan kicsi.

Na az aztán szar.

2022. szept. 24. 23:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Az extrovertált elsőként feljogosítja magát, hogy a szótlan introvertált szólítsa meg, és pofázzon neki kisregényt.

Utána természetesen egy szót sem fog szólni, a híres extrovertált, de ez nem lesz neki bűn, és nem lesz a rovására, hiszen ő az extrovertált, a magasabb rangú. Az introvertált ilyenért fordított esetben mindenért el lenne mondva.

Ő a normális átlagember, extrovertált, te meg a százor magasabb intelligenciájú hülye autista, aki még az igazgatójának is az igazgatója lehetne.

2022. szept. 24. 23:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha csak neha fordul elo akkor meg nem zavar legfeljebb legkozelebb en is csak megirom a valaszt amit kerdezett es nem teszek fel kerdest.De mint emlitettem ritkan elmegy mert lehet faradt,kedvetlen.Ha tobbszor ismetlodne bennem lenne az is hogy lehet leakar razni,valami miatt haragszik.De van olyan is hogy valaki egyszeruen rossz passzban van.
2022. szept. 25. 11:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Akivel csak egyoldalú a kommunikáció, azt én nem nevezem a barátomnak.
2022. szept. 26. 12:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!