Ki fogok jönni ebből az időszakból?
Bár inkább introvertáltabb típusnak mondanám magam, szinte keresnem kellett volna az alkalmat, hogy egyedül legyek az egyetem első napjain, annyi programot szervezett nekünk a HÖK és a kollégium (igen, a kollégista lét nagyban fel tudja lendíteni az ember társasági életét az elején). Tanulva az eddigi hibáimból, igyekeztem nyitottan hozzáállni a többiekhez, ráírtam arra, aki szimpatikus volt és utána a többi már jött magától. Nem tudom, a te évfolyamodon hány ember kezdett most, mi közel 270-en vagyunk, viszont csoportbontásban "működünk", ami szintén nagyban megkönnyíti az ismerkedést, főleg, mert a közös sz_pás összetart. :DD
Lényeg a lényeg, az egyetem által szervezett programokon érdemes részt venni, és előadások/gyakorlatok előtt kezdeményezhetsz beszélgetést azokkal, akiket szimpatikusnak találsz, vagy beírhatsz az évfolyamcsoportba, hogy kinek lenne kedve elmenni kávézni az egyik délután (nem viccből mondom, a nyáron leszerveztünk egy bulit, ahol az évfolyamunk több mint fele jelen volt, amolyan utó GT-féleség volt), vagy ha nálatok is van csoportbontás, akkor szervezhetsz külön programot a saját csoportodnak stb. Fel a fejjel és kitartást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!