Mit tegyek ha nagyon magányos vagyok?
Sajnálom a helyzeted. Egy kicsit mesélsz még magadról?
Egyébként mint olyan, aki ismeri a magányt, de ki tudott törni belőle, szívesen beszélgetnék veled. Budapesten élek és ha úgy alakul sok jó helyet mutathatok.
Pesti vagy budai oldal? Húszas éveidben jársz? Harmincas?
Melyik nemhez tartozol? (Ha várnál a jövő tavasz beköszöntéig - pl. április vége/május eleje, kb.) akkor esetleg tudok segíteni...
Miért ilyen sokáig? Mert nehezen tájékozódom koronavírus ügyekben is. Van vagy nincs? Ki mit gondol/lép a politikában? Élelmiszerárak egyre inkább az egekben vannak és még nagyobb változások.
Szingli hölgy létemre én is érzékelem, hogy egyre inkább az elmagányosodás/elsivatagosodás a jellemzőbb a városi életben.
Ui: még 20 és fél éves BARÁTSÁG(?) esetén is lehetnek mélyebb eltávolodások. Bármikor, bárkivel, bárhogyan!
Ez már lassan népbetegség, főleg a fejlett országokban. És leginkább a fiatalabb korosztályban.
Valami el van cseszve nyilván, a társadalomtudósok is próbálják megfejteni miért.
Pedig ugye tök furi, pont a fiatalaok használják az Internetet intenzívebben, és pár kattintásra mindenki elérhető. Aztán valahogy az emberi kapcsolatokra mégis kontraproduktívan hat.
A #8-as jókat ír szerintem, nem ismétlem meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!