Hogyan tegyem túl magam rajta, hogy a barátnőm már nem tart rám igényt?
(Nő - nő régi barátság, felnőttek vagyunk)
Nem arról van szó, hogy összevesztünk volna, eltávolodtunk egymástól. Igaz, bennem van sértettség is: amikor távolodni kezdtünk egymástól, sokáig már csak én kerestem egyoldalúan, tepertem utána, de neki már egyáltalán nem vagyok fontos.
Próbálom, de úgy érzem, nem tudom ezen túltenni magamat, enyhült persze idővel, de még mindig bennem van ez a keserű érzés. Vagy sose fog elmúlni?
Van valami mód teljesen túllépni rajta? Esetleg keressek új barátot így felnőtt fejjel, az fogja feledtetni?
A barátok jönnek mennek sajnos ez ilyen.
Én az összes régi barátomtól eltávolodtam ahogyan felnőtek lettünk. Éljük a saját életünket, ennyi.
Én nekem is volt olyan barátom akit nehezen tudtam elemngedni, de belefáradtam hogy egyoldalúan én kerestem, én érdeklődtem felőle, akkor Őis érdeklődött felőlem, de magától eszébe sem jutott. Én akkor rágtam be rá, és akkor haragudtam meg amikor születésnapi bulit szervezett eleinte mindig meghívtuk egymást, amikor aktuális lett az Ő születésnapja akkor előtte 3 héttel már mondta hogy mikor lesz a buli pontosan. Aztán a buli előtt 1 nappal ráírtam hogy másnap autóval arra megyek és akkor bedobnék néhány piát meg ha akarja akkor viszem az erősítőt meg a hangfalakat. Akkor rögtön írt hogy ne menjek, ne vigyek semmit a bulit lefújta családi okok miatt és pont akart írni hogy nem lesz buli.
Én mondtam hogy sajnálom, de rendben. Annyit írt hogy 2 hónap múlva már jönnek a jó idők akkor majd lesz kerti buli és akkor bepótoljuk.
Mondtam jó rendben.
Aztán másnap mégis megvolt tartva abuli, facebookon hamar kdierült mert mentek fel képek, videók, stb... Szintemindenki ott volt aki megvolt hívva az ő baráti köréből sokan akik közül nem ismertem szinte senkit, meg elég sok közös haverunk is ott volt.
Akkor ráírtam hogy mégis meg lett tartva? és miért nem írt hogy mégis? Akkor azt a választ kaptam hogy, ez nem olyan buli, Ők csak átmentek és mennek el egy szóakozóelyre, csak előtte egy kis alapozás megy... Mondta hogy ha akarok akkor menjek oda a szórakozóhelyre ott talákozhatunk. Persze már akkor éreztem hogy kamu, és csak simán nem akart meghívni és ennyi. Nem mentem sehova, berágtam és ennyi. Aztán másnap írt egy közös haverunk akivel annyira nem voltam jóba de azért bezséltünk néha napján. Annyit mondott hogy neki is kellemetlen ez az egész, de valami olyasmit magyarázott hogy azt nem voltam kívánt személy a buliba mert nem akarta hogy ott összebarátkozzak pár emberrel és neki alá tegyek. Bár nem értem miért tennék alá de jóval később kiderült hogy azért mert egyszer egyik volt oztálytársával így barátkoztam össze és velem sokkal jobban kijött akkor és Őt elhanyagolta és neki ez elég rosszul esett akkor. Amit már persze akkor tisztáztunk és azt hittem már rég el ltt enegdve, de nem. De olyat is hallottam vissza hgy volt ott egy csaj akit nagyon fel akart szedni és azért nem akarta hogy ott legyek, nehogy beégessem, vagy elszedjem előle, mivel azzal a csajjal régebben randiztam de nem lett belőle semmi komoly, de félt hogy mégis felszedem előle.
De ezt sem Ő tőle tudtma közvetlenül, arra sem volt képes hogya zemembe mondja az okait.
Szerintem ezt engedd el te is.
3: nekem jólesett olvasni más sztoriját is, amit a 2-es írt le. Szerintem lehet tanulni belőle, én például kívülről tudtam látni a saját helyzetemet.
4: körülbelül 3 éve kezdtünk el távolodni, amikor már mindenkinek lett munkája, családja. Nagyjából 1-másfél évig próbálkoztam, kerestem őket, idővel egyre ritkábban, majd már egyáltalán nem. Mióta egyáltalán nem keresem őket, egyikőjük sem keres engem, ez elég beszédes azt hiszem.
1-es kérdezte, hogy beszéltem-e vele róla. Igen, beszéltem, mert szerintem fontos megbeszélni az ilyeneket.
Akkor mondta, hogy sajnálja és mennyire fontos neki a barátságunk, de utána sem változott semmi. Utána nem próbálkoztam, nem láttam már értelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!