Hogyan tegyem túl magam egy kétszínű barátnőn?
Kb. 1 éve vesztem össze a barátnőmmel. Sok mindenben különbözünk és más a véleményünk, mégis 18 évig a legjobb barátnők voltunk.
Lassan 1 éve, hogy őrlődök ezen, de a kibékülés sem lenne, mivel annyira elárulva érzem magam, hogy nem tudnék benne már megbízni. Egyik nap látok a közösségi oldalakon, egy képet róla meg a régi közös barátnőnkről. Ez csak azért fáj, mert csak én tudom, hogy mindketten hogyan beszélték ki a másikat nekem egymás háta mögött. Az egyik borzalmas dolgot mondott a másikról, a lány, akivel meg összevesztem 1 éve, sokáig hallani sem akart arról, hogy a másik lánynak megbocsájson, hiába mondtam neki hogy "már régen volt", " ő is érdemel második esélyt", stb. Most meg összeveszett velem, és szivecskézik egymást, meg közös kép meg "nyaliznak" egymásnak. Ilyen világot élünk? Tisztában vagyok vele, hogy mindenkinek leadott és kibeszélt a volt barátnőm.
Hogyan léphetnék ezen túl?
Nem kell minden kapcsolatra ráhúzni, hogy barátság!
Akik így viselkednek, azok ismerősnek is rosszak.
Maradj távol tőlük! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!