Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nektek volt olyan barátnőtök,...

Nektek volt olyan barátnőtök, akiben maradéktalanul megbízhattatok és őszinte lehettetek? Volt, aki kétszínű volt és lejátszotta, hogy a barátja vagy?

Figyelt kérdés

Nekem egy volt, akivel tényleg mindent megbeszéltem, a kollégiumi szobatársam, akivel az első napokban először utáltuk egymást. Mindent elmondhattunk egymásnak, mert gyakorlatilag együtt éltünk. 3 évig nem találkoztunk gimi után, de olyan, mintha el sem váltunk volna.

Majd egyetemen még lett egy-kettő, de velük annyiszor nem találkozom, velük is őszinte vagyok.

Viazont pint itt volt egy lány, akivel kedves voltam, mindig futott utánam, mert együtt utaztunk. Egy kétszínű szemét, ilyennel nem találkoztam még, a szemedbe kedves, jópofizik, de a legnagyobb ellenséged. Így akart tönkretenni, hogy a bizalmamba férkőzött.

Szóval mindkettőre volt példa.

2018. dec. 30. 15:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Gyerekkori barátnőm ..igen. nálunk a helyzet az volt hogy pár év kihagyással újra felkeresett. Azért váltunk el mert egyáltalán nem hasonlítottunk később a másikra és nem tudtunk közös programokat csinálni( értve úgy hogy ő bulis, én koncertes , én kirándulnék es utaznék O meg csak kocsmázna). Örültem neki hogy újra visszatért az életembe és el is voltunk pár évig. Ahhaaa....próbáltam a kedvére tenni és elmenni vele olyan helyekre amiket nem szeretek .aztán később zsarolni kezdett hogy akkor ha nem tartok vele nem is érdeklem és nem mehetek vele dolgozni se..( egy helyen vállaltunk melót és neki volt kocsija, mivel messze volt mással nem tudtuk odaerni) mindig ezzel zsarolt el akarom e veszteni a melót. Aztán utána nem kerestem. Jött sírni mert szerelmi banatai voltak. A véleményemet nem tisztelte, úgy értve hogy én nem pártolom ha egyszerre több barátom van és meg is mondtam neki. O megharagudott ezért, nem szerette ha nem neki van igaza. Aztán mindig elhívott beülni egy kocsmába , később kiderült arra voltam jó neki hogy pasizzon. Nekem van párom és mindig azzal jött jajj ne legyek már ilyen papucs hogy mindig megyek , de jól sem éreztem magam. Na ott telt be a pohár mikor másodszorra hívott el valahova és ahogy beertunk az ajtón elment másokkal ...csak arra voltam neki jó hogy ne legyen egyedül.

Fél éve nem beszéltünk . Azóta a szülei is hívták csináljak vele valamit mert rossz társaságba keveredett..könyörgöm..23 éves .és a szülei és az exei is rajtam lógtak.

Kihasznált és megalázott ..azóta nem keressük egymás társaságát.

Persze vannak olyanok is akikkel bár ritkán beszélek lányok, fiúk is de bármikor számíthatok rájuk ha baj van. Ez a csaj nem volt ilyen , pedig nagyon szerettem volna ha minden olyan lenne mint regen, de hát az emberek változnak.

2018. dec. 30. 15:44
 2/12 anonim ***** válasza:

Volt mindkettőre példa. Nekem első kollégiumi szobatársam egy nagyon csendes,mindenre bólogató,szótlan,félénk lány volt DE! csak látszatra, ennek köszönhetően elég ronda vége is lett a szobatársi viszonyunknak.

Aztán jött új kollégiumi szobatársam,aki hozzád hasonlóan a legjobb barátnőm lett/pedig nagyon nem akartam vele lenni,nem voltunk egy stílus/ szépen lassan lelki társam, "fogadott nővérem" lett rövid idő alatt :)

Másik legjobb barátnőmet(első évben,mikor osztálytársak lettünk) utáltam a stílusa miatt,pedig járt az osztályba 34 ember,és csak néhányakról voltam ennyire rossz véleménnyel.

Második évben jóba lettünk,aztán harmadik évben közösen wellneseztünk,azóta pedig együtt ünneplünk szinte mindent,imádom,mindent elmondhatok neki,pedig ugyanolyan a stílusa mint amiért utáltam az elején,csak megszerettem idő alatt :)

Most van kialakulóban egy nagyon jó barátságom,ami azért nagyon fontos számomra,mert végre találkoztam egy ugyanolyan stílusú,élethelyzetű stb. lánnyal,amilyen én vagyok. Ő tényleg sorstársam,lelki társam,egyre több mindent osztunk meg a másikkal,és szerintem ez csak egyre jobb lesz! :)

Kétszínű,érdekbarátaim mindig is voltak,sajnos olyan személyiség vagyok,aki teljes mértékben kihasználható. Régen még rosszul is éreztem magam miattuk. Most,hogy már szinte felnőtt vagyok,kezdek rájönni: ha ennyit ért csak a barátságunk,akkor jobb,ha minél előbb takarodik el az életemből :)

2018. dec. 30. 15:48
 3/12 anonim ***** válasza:
Van egy barátnőm, akivel fél életünkben ismertük egymást, és benne teljesen megbízom. Rajta kívül vannak még mások is, akikről nem feltételezném hogy valaha is rosszat akarna nekem, ugyanakkor voltak már emberek akikben csalódtam.
2018. dec. 30. 16:24
 4/12 A kérdező kommentje:
Én is csalódtam néha valakiben, de ez, hogy eljátszotta, hogy jóban van velem, hogy a bizapmamba férkőzött (bár kezdtem rájönni a vége fele), hogy úgy csinálhasson ki.
2018. dec. 30. 16:31
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

Amióta megtudtam, hogy a NAV-nál annyi nő jelenti fel az expasiját ill. az exférjét -utólag bosszúból-, hogy külön vizsgálócsoport foglalkozik az ilyen ügyekkel, azóta tartom, hogy NŐBEN NEM BÍZUNK MEG.

Amelyik pasas még nem égette meg magát az majd rájön szakításkor, vagy a váláskor, hogy csak addig volt jó a nőnek, amíg tudta finanszírozni az igényeit.

Érdekes módon ezek a nők, ha kikerülnek a jóból, akkor rögtön "erkölcsi öntudatukra ébrednek" és eljátsszák, hogy ők ott sem voltak...

2018. dec. 30. 19:58
 6/12 A kérdező kommentje:
Mi van??? Én ilyenről nem is hallottam, kettő ez nem a kérdéshez és a barátságok rovathoz tartozik...
2018. dec. 30. 20:02
 7/12 anonim ***** válasza:
#5. Se nem igaz, se nem ide illő.
2018. dec. 30. 20:31
 8/12 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok tini, de felnőtt nőnek is lehetnek barátai... Máskülönben téged most kirúgott egy csaj, ezért sértve érzed magad, azért kevered azt ide és nem fogod fel, hogy semmi köze a kérdéshez, meg amúgy is beteg vagy.
2019. jan. 1. 11:20
 9/12 Hasty ***** válasza:
Én csak rossz példával tudok szolgálni, az összes barátnőm kijatszott elhitette velem H mennyire szeret közben ott dofte belém a tört ahol nem szégyellte! Kegyetlenül! Hátulról mellbe! Arra mentem haza a suliból h a barátnőm és a barátom vartak engem a helyi aluljaronal! Csak H elfeledkeztek magukról és nem vették észre H jövök és még mindig csokoloztak... Volt H megujjazta a barátnőmet amíg én nem voltam a társaság ba. De ami igazi törést okozott....amikor megismertem a 43 éves torpenovesu nőt. Felnéztem ra! Igazán! Be is jártam a társaságukba. Nagyon megszerettem őket! Aztán szépen lassan rájöttem H mindig mindent úgy alakit H az nekem rossz legyen. Idősebb fejjel is van H rájövök mekkora tetű volt. Emlékszem amikor elkoltoztem wnyukamtol meg mosni sem tudtam. És tőle kérdeztem meg hogy kell a vért kiszedni a ruhából :D hát ő tanácsolta hogy rakjam be 60°ra :''':'Dddddddd. Barna lett a vér! Belefoztem csak! Nagyon sokáig nem értettem miért :D aztán a rutin megmutatta :D tudnék mesélni pfhej. 😖😤😤😤🤯
2019. jan. 17. 23:46
 10/12 Hasty ***** válasza:
Vigyázz a baratnokke l és ne csinálj olyan programot a paliddal ahová öket is elvinned! Semmifelekeppen! Tartsd távol őket egymástól! Magam körül is és magamon is azt vettem észre H ezek ilyen rizikós dolgok.....
2019. jan. 17. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!