Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A VOLT, Balaton Sound és a...

A VOLT, Balaton Sound és a Sziget fesztivál között mi a különbség?

Figyelt kérdés
Van különbség a 3 fesztivál között? Ha igen mi? Nektek melyik jött be a legjobban?

2018. jún. 27. 19:28
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

helyszín, árak, fellépők...

Szerintem magasan a VOLT a legszínvonalasabb

2018. jún. 27. 19:32
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem a Balaton Sound de ott is a VIP ami a legszínnvonalasabb.

A Sziget ami egy putritanya,kosz,igènytelenség.

2018. jún. 27. 22:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Három teljesen más fesztiválról van szó. Kb minden különbség bennük... A helyszín, az időtartam, az árak, a zenei stílus, a helyszín terjedelme, az oda látogató emberek, mennyire nemzetközi, milyen lehetőségek vannak... Nem értem a kérdést.

A Sziget és a VOLT színvonalasak, zeneileg főleg a VOLT, minden egyébben főleg a Sziget.

A Balaton Sound zenei felhozatala nem rossz, de a közönség egy fertő, tele van beképzelt pontagyú pávákkal és mocskos k#rvákkal. De a zene jó, a helyszín jó, de nem a legbizalomgerjesztőbb fesztivál úgy összességében.

2018. jún. 29. 00:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindhárom fesztivál teljesen különböző.A Volt talán a leglightosabb a három közül,viszont ez nem azt jelenti,hogy ott nem lehet jót bulizni.A Sound talán legdurvább,vagyis az Én tapasztalataim szerint ott van a legnagyobb megőrülés.A Sziget pedig a kettő ötvözete,vannak chilles helyszínek vannak nagyon bulizós helyszínek is,mindenki kedvére válogat.Ami viszont mindegyikben megegyezik,hogy mindig színvonalas fellépők vannak,és jók a bulik.
2018. jún. 29. 16:05
 5/7 anonim válasza:
100%

Ha a zeneipalettára szűkítjük a kérdést akkor a Volt fesztivál a rock zenének ad elég nagy teret, lásd idén( Iron Maiden,Skillet,Hollywood Undead)

Míg a Balaton Sound az elektronikus-zene felé kacsintgat minden évben,sőt ez az alapkoncepciójuk. A Sziget fesztivál szerintem minden zenekedvelőt kielégít teljesen színes az egész(az idei külföldi fellépők elég szegényesek)

2018. júl. 23. 09:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Idén a Balaton Soundon voltam nagyon tetszett! :)
2018. júl. 26. 10:25
 7/7 A kérdező kommentje:
De köszönöm a válaszokat!
2018. júl. 26. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!