Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nektek volt olyan barátnőtök,...

Nektek volt olyan barátnőtök, akiben maradéktalanul megbízhattatok és őszinte lehettetek? Volt, aki kétszínű volt és lejátszotta, hogy a barátja vagy?

Figyelt kérdés

Nekem egy volt, akivel tényleg mindent megbeszéltem, a kollégiumi szobatársam, akivel az első napokban először utáltuk egymást. Mindent elmondhattunk egymásnak, mert gyakorlatilag együtt éltünk. 3 évig nem találkoztunk gimi után, de olyan, mintha el sem váltunk volna.

Majd egyetemen még lett egy-kettő, de velük annyiszor nem találkozom, velük is őszinte vagyok.

Viazont pint itt volt egy lány, akivel kedves voltam, mindig futott utánam, mert együtt utaztunk. Egy kétszínű szemét, ilyennel nem találkoztam még, a szemedbe kedves, jópofizik, de a legnagyobb ellenséged. Így akart tönkretenni, hogy a bizalmamba férkőzött.

Szóval mindkettőre volt példa.

2018. dec. 30. 15:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Van.

Nem, én jó emberismerő vagyok.

2019. jan. 18. 10:34
 12/12 anonim ***** válasza:
Volt. Egy újonnan jött kolléganőmmel elég jóban lettem. Aztán az egyik nekem unszimpatikus régebbi kolléganőm elkezdett neki rólam hazudozni, hogy az ő barátnője legyen kizárólag ez a csaj. Úgy voltam vele hogy óvodaszint, egy barát minusz. Aztán kiderült, hogy elég sok mindent elkotyogott rólam neki ez az új lány, amiket bizalmasan megosztottam vele, amikor még jóban voltunk. Ez az unszimpi pedig így nagyon nagyon sok fogást talált rajtam. Bizonyára ezért barátkozott össze vele. Azon töprengek, hogy felnőtt emberek, sőt mindketten nálam idősebbek, de agyi szinten egy kamaszhoz tudnám őket hasonlítani. Mindegy, muszáj őket elviselnem méltósággal, amíg nem tudok dobbantani arról a helyről. Addig is meghagyom őket a kis színes világukban, hogy furkáljanak mindenkit életuntig (mert nem csak velem csinálták meg ezt). Többet nem barátkozok munkahelyen.
2019. jan. 18. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!