A barátom állítása szerint útálja a “ty” betűt , és az olyan szavakat, amikben szerepel. Arra akar rákényszeríteni hogy kerüljem ezeket a szavakat és csak akkor mondjam ki ha máshogy nem tudom körül írni . Szerintetek normális ? Mi lehet a baja.
Barátod hülye.
Itt is látszik, hogy a diploma nem minden. Az annyit bizonyít, hogy egy adott, szűk területen képes volt a diploma megszerzésének a feltételeit teljesíteni. Ettől még csak az sem biztos, hogy az IQ-ja átlag feletti. Azt meg főleg nem, hogy más területeken, és más szituációkban értelmes lenne.
Én megmondanám neki, hogy: "nem". Ha meg ezen problémázik, akkor vagy menjen pszichológushoz, vagy keressen mást.
Igaza van a fentebb szólónak, 4 diplomás ember is lehet sötét, mint az éjszaka, sőt lehet bármilyen mentális problémája, saját tapasztalat.
Én megmondanám neki, hogy menjen ki angol anyanyelvű területre, ott sose fog ty-s szavakat hallani. Igaz, hogy ott is van 'ty', csak 'ti'-nek ejtik. Leírva is gyűlöli? Akkor gondban lesz, hacsak nem „Arábiába" megy élni. :)
Az egy dolog, hogy ő gyűlöli a ty-t, de az már beteges, hogy másokat is rá akar kényszeríteni, hogy ne használjanak ilyen szavakat.
Én azt üzenem neki, hogy: Tutyimutyi tyúkeszű Matyi és Patyi Makkoshotykán totyog. :)
Mit csinálna, ha Mátyásnak hívnák? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!