Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A barátom állítása szerint...

A barátom állítása szerint útálja a “ty” betűt , és az olyan szavakat, amikben szerepel. Arra akar rákényszeríteni hogy kerüljem ezeket a szavakat és csak akkor mondjam ki ha máshogy nem tudom körül írni . Szerintetek normális ? Mi lehet a baja.

Figyelt kérdés
Amúgy egy 2 diplomás okleveles szakközgazdász!
2022. szept. 19. 22:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Barátod hülye.

Itt is látszik, hogy a diploma nem minden. Az annyit bizonyít, hogy egy adott, szűk területen képes volt a diploma megszerzésének a feltételeit teljesíteni. Ettől még csak az sem biztos, hogy az IQ-ja átlag feletti. Azt meg főleg nem, hogy más területeken, és más szituációkban értelmes lenne.

Én megmondanám neki, hogy: "nem". Ha meg ezen problémázik, akkor vagy menjen pszichológushoz, vagy keressen mást.

2022. szept. 20. 08:42
 12/16 Cubina ***** válasza:
72%

Igaza van a fentebb szólónak, 4 diplomás ember is lehet sötét, mint az éjszaka, sőt lehet bármilyen mentális problémája, saját tapasztalat.

Én megmondanám neki, hogy menjen ki angol anyanyelvű területre, ott sose fog ty-s szavakat hallani. Igaz, hogy ott is van 'ty', csak 'ti'-nek ejtik. Leírva is gyűlöli? Akkor gondban lesz, hacsak nem „Arábiába" megy élni. :)

Az egy dolog, hogy ő gyűlöli a ty-t, de az már beteges, hogy másokat is rá akar kényszeríteni, hogy ne használjanak ilyen szavakat.

Én azt üzenem neki, hogy: Tutyimutyi tyúkeszű Matyi és Patyi Makkoshotykán totyog. :)

Mit csinálna, ha Mátyásnak hívnák? :)

2022. szept. 25. 00:54
 13/16 anonim ***** válasza:
Én még csak azért is bosszantanám vele. Ez gyerekes.
2022. okt. 14. 21:28
 14/16 anonim ***** válasza:
10. Mi? Megcsípte egy tyúk?
2022. okt. 14. 21:30
 15/16 anonim ***** válasza:
Shapiro könyvében van egy esetleírás, hogy a nővérke nagyon nehezen tud olvasni. Kiderül, hogy gyerekkorában épp olvasott, amikor meghalt a nagymamája. Ezt úgy közölte vele a nagynénje, hogy a könyvben, amit olvasott, rámutatott a halott szóra. Az ő gyermeki agyában valahogy összekapcsolódott ez az erős élmény (amit nem tudott feldolgozni) az olvasással, és évtizedekig hátráltatta...
2022. nov. 28. 14:44
 16/16 anonim ***** válasza:
Szilágyi Ákosnak volt egy Szittya szótyár című verse, na, ha válni akarsz, akkor ezt kezd el neki felolvasni.
2022. nov. 28. 22:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!