Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy deríthetném ki, mi baja...

Hogy deríthetném ki, mi baja van velem?

Figyelt kérdés

Van (volt) egy nagyon jó barátnőm, 5 éve ismerem. Pár hete hirtelen elkezdett kihagyni mindenből. Amit előre megbeszéltünk, arra elvitt valaki mást, nekem nem is szólt. Ezt eljátszotta párszor, aztán elkezdte figyelmen kívül hagyni az üzeneteimet, az utcán inkább elment másik irányba, csak ne kelljen összefutnunk. Van egy közös Facebook csoportunk, onnan elvette az adminisztrátori jogaimat és ma elkezdte az összes kommentemet kitörölni. Ráírtam, illetve írtam neki egy nagyobb regényt, amiben leírtam, hogy ez most nagyon bánt, és próbáltam belőle kiszedni, mi történt, de csak annyit válaszolt, hogy "Köszi hogy leírtad"... Megbolondulok, ha nem tudom kideríteni, mi történt, mit rontottam el, vagy miért így kell ezt lereagálni.

Mégis hogyan szedjem ki belőle?

2022. szept. 12. 21:19
 1/1 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg.
2022. szept. 13. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!