Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan deríthetném ki?

Hogyan deríthetném ki?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon erős gyanúm, hogy a legjobb barátnőm a hátam mögött sunyi módon összejött/összejár a volt barátommal. Nagyon gyanúsan lapít, van egy borzasztó megérzésem ezzel kapcsolatban. Csúnya szakítás volt, tudja a barátnőm is mennyit sírtam a gerinctelen féreg miatt. Eddig mindig ùgy èreztem, hogy mellettem van. Azonban mostanàban kezd nagyon furàn viselkedni. Nem igazàn tudom elmondani az okokat, amièrt ezt èrzem, de van egy fura megèrzèsem. Àllandóan eltűnik, napokkal később válaszol, ha ne adj isten szóba kerül a pasi, akkor mostanában mindig úgy érzem, hogy őt “védi”. Vagy elhesegeti a témát. Nem sokszor kerül szóba azt szeretném kiemelni! A legjobb barátnőm és érzem, hogy valami nem jó. Nem viselkedett így. A volt pasimnak amúgy nagyon is bejött, meg fordítva is, anno amikor együtt voltunk. Emiatt is félek, hogy ezek simán lehet összejöttek. Nálam ez tolerálhatatlan, hiszen a legjobb barátnőm. Ő is tudja, milyen fontos volt nekem ez az ember. Aki volt már hasonló helyzetben, szerintetek mit lehet tenni ilyenkor? Nyíltan rákérdezni mégsem kérdezhetek rá.

2020. okt. 27. 23:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem kérdezhetsz rá?

Kérdezz rá.

2020. okt. 27. 23:17
 2/10 anonim ***** válasza:
51%
Mit érdekel téged mit csinál az exed? Nem véletlenül ex. Már nem vagytok együtt. Azt csinálnak amit akarnak, semmi közöd hozzá.
2020. okt. 27. 23:20
 3/10 A kérdező kommentje:
Mert abból tuti veszekedés, sértődés lenne így vagy úgy. Ha nincs igazam azért, mert hogy merek ilyet feltételezni, ha igazam van és kiderül, akkor meg azért. Nehéz ez így, legjobb barátnőm. Szeretném ha boldog lenne, de ne azzal a pasival, akit én úgy szerettem és aki úgy megbántott. Nem akarom hinni, hogy valóban összejöttek, csak bennem van egy ilyen fura megérzés.
2020. okt. 27. 23:22
 4/10 A kérdező kommentje:

2#

Igen az exem, de attól még az embereknek ez szarul esik nagyon is, főleg ha a legjobb barátnőddel van együtt. Legyen együtt egy olyan emberrel, akihez nincs közöm. Szerintem egy barátságban ez alap, hogy egyikőnk se jön össze a másik exével.

2020. okt. 27. 23:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

#4:

Már ne is haragudj, de ki a ráknak képzeled te magad, hogy megszabd, hogy ki kivel jöjjön össze? 😳

2020. okt. 27. 23:36
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Dicsak bumbus
2020. okt. 27. 23:37
 7/10 A kérdező kommentje:

Na látom a fogyatékosok gyűlést tartanak a gyakorin, pont az én kérdésem alatt.. már vártam.

A normális válaszadóknak köszi!

2020. okt. 27. 23:41
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

figyelj rákérdezel és ha annyira jó barátok vagyok nem lesz semmi xd

amúgy meg elég feltűnő hogy ba*nak

szóval mindegy, nem?

2020. okt. 27. 23:42
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Az ex pasi szabad ember. Es azert titokban teszi, mert tudja, mire szamithat. Oriasi ostobasag es onzes elvarni emberektol, hogy ilyen szempontok miatt tabu legyenek egymas szamara.

Hogy titokban rosszul esik, emberi dolog. De ennek belul kell maradnia.

2020. okt. 28. 00:45
 10/10 anonim ***** válasza:
51%
Szakítsd meg a barátságot és akkor nem lesz már tabu XD
2020. okt. 28. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!