A legjobb fiú barátom részegen rámmozdult.Lehet még ennek a barátságnak jövője ?
A sztori az,hogy elmentünk pár baráttal és ismerőssel iszogatni,majd bulizni.
A srác akiről szól a kérdés már általános első óta ismer engem,illetve általános 5.osztály óta vagyunk legjobb barátok.Szinte mindennap találkozunk,beszélgetünk ,moziba megyünk stb.
Én úgy tekintettem rá,mintha a testvérem lenne,SOSE adtam félre érthető jeleket.Ő nagyon ritkán viselkedett furcsán,amikor először alakult kapcsolatom,poénkodott azzal ,hogy ha majd összejövök a pasival megveri.Néha megpuszil és elég sokáig tart az ölelés,hiába probálom eltolni magamtol.
A lényeg az,hogy a buli után feljöttünk hozzám ,mivel pár óra mulva indult a busz,na mondom ne legyünk kint.Eléggé részegek voltunk,bekapcsoltam a tv-t ,leültünk egymás mellé a kanapéra,és filmet néztünk.Aztán kis idő múlva elkezdett közeledni felém,nevetve kérdeztem tőle ,hogy jól van -e ,mit csinál.Abba hagyta.
Picit távolabb ültem tőle.
Aztán megfogta a combomat és hirtelen lesmárolt.Én szégyellem magam ,mert elég nagy pofont adtam neki,amit meg is bántam.
Azt mondta,hogy túl sokat ivott és ,hogy hiányzik neki a női érintés stb stb.Amit nem is értek,mert gyakran van szexuális kapcsolata.
Szörnyen érzem magam.
Én tényleg mindig barátként viselkedtem vele.
Nem szeretném,hogy megszakadjon köztünk a barátság,viszont azt se akarom,hogy azt higgye ,hogy ebből lehet több is .
Ti mit tennétek a helyemben?
Nem fog tetszeni a válaszom,de szégyelheted is magad,de nagyon kérdező.
1.Fordított esetben fel lennél háborodva,ha te mozdultál volna rá és ő vág pofon.Az erőszak sose megoldás ezt jegyezd meg.
2. Ha engem vágtál volna pofon egy ilyen dolog miatt,a f@szom se beszélne veled többet.
Minden szintén ignorálnalak.
3. Ez se fog tetszeni
Férfi és nő között soha nem lehet igazi barátság
( kivéve ha rokon vagy ha esetleg a másik meleg)
Ez tény az egyik idővel úgyis többet fog érezni.
Bele gondolva nem hibáztatom magam a pofonért.Az elsőnél eltávolodtam tőle,abba is hagyta.Aztán még komolyabb szinten rámmozdult.Hogy ez számít e szexuális zaklatásnak?Olyasmi.
Látszik ,hogy hapsi vagy.
Szerinted én olyan jó éreztem magam közben?Kur,,,va kellemetlen volt és az is.
És ezek után,hogy ahogy tett nekem és tesz,már úgy vagyok vele lassan,hogy hagyjuk egymást .
Kiváncsi lénnék,hogyha nő lennél és a legjobb haverod részegen alád nyúlna,úgy hogy tudtára adtad,hogy nem vagy rá vevő,mit csináltál volna.
Kérlek mondd melyikkel nem értesz egyet
1.erőszak nem megoldás
2.aki pofán vág azzal többet nem beszélek
3.fiú és lány között nincs barátság
Melyik ponttal nem értesz egyet?
Miért mit csináljon azzal, ha valaki rányomulósan, hirtelen lesmárolja?? Azért ne haragudj, az nem "erőszak"?
1.Igaz,de nem minden esetben.
2.Te lehet nem ,én pl félre tudom tenni.
3.Ismerek olyat,ahol van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!