Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek ha a legjobb...

Mit tegyek ha a legjobb barátnőm nem ír vissza viberen, pedig látta az üzenetet?

Figyelt kérdés

2022. aug. 21. 09:56
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Írj rá még egyszer. Ha sürgős, akkor hívd fel (ne Viberen, hanem rendesem).
2022. aug. 21. 10:00
 2/9 anonim ***** válasza:
48%
Ne foglalkozz vele
2022. aug. 21. 10:09
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
Kötelező azonnal reagálni? Nem hinném. Én is sokzor van hogy elolvasom, de amikor dolgom van, nem pötyögök vissza semmit, csak miután ráérek ezzel foglalkozni.
2022. aug. 21. 10:14
 4/9 Laylah ***** válasza:
100%
Egyáltalán van mire válaszolni?
2022. aug. 21. 10:22
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Igaz nem viberen, ám hasonló szituációt már én is tapasztaltam. Már több mint 1 éve várom a választ, pedig láttam ám, hogy elolvasta az utolsó üzenetemet. :D
2022. aug. 21. 10:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Mennyi idő telt el? Pár óra? Akkor ne foglalkozz vele, nem kell azonnal válaszolni, biztosan dolga van. Ha eltűnt napokra, akkor hívd fel.
2022. aug. 21. 10:51
 7/9 anonim ***** válasza:
53%
Már nem szeret
2022. aug. 21. 10:59
 8/9 A kérdező kommentje:
Tegnap este negyed 8-kor írtam neki, és azonnal meg is nézte, de utána le is ment egyből. Majd 2 óra múlva megint fellépett viberre, de akkor sem válaszolt. Annyit írtam neki, hogy hogy van, miújság vele. Volt már kb 1 hónapja, hogy nem volt jó a nete, és napokkal később kaptam meg amit írt, ezért abban reménykedek, hogy most is csak ez van. :( Nem tudom... Nem akarok megint írni neki, félek hogy zavarnám...
2022. aug. 21. 11:09
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj de egy Mizu és egy emojira én se mindig reagálok. Szerintem nem ezen múlik a barátság. Ha nagyon fontos akkor miért nem hívod fel telefonon? Hagyd nyaralni/pihenni a barátnődet, neki is meg van a maga élete!
2022. aug. 21. 11:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!