A legjobb fiú barátom részegen rámmozdult.Lehet még ennek a barátságnak jövője ?
A sztori az,hogy elmentünk pár baráttal és ismerőssel iszogatni,majd bulizni.
A srác akiről szól a kérdés már általános első óta ismer engem,illetve általános 5.osztály óta vagyunk legjobb barátok.Szinte mindennap találkozunk,beszélgetünk ,moziba megyünk stb.
Én úgy tekintettem rá,mintha a testvérem lenne,SOSE adtam félre érthető jeleket.Ő nagyon ritkán viselkedett furcsán,amikor először alakult kapcsolatom,poénkodott azzal ,hogy ha majd összejövök a pasival megveri.Néha megpuszil és elég sokáig tart az ölelés,hiába probálom eltolni magamtol.
A lényeg az,hogy a buli után feljöttünk hozzám ,mivel pár óra mulva indult a busz,na mondom ne legyünk kint.Eléggé részegek voltunk,bekapcsoltam a tv-t ,leültünk egymás mellé a kanapéra,és filmet néztünk.Aztán kis idő múlva elkezdett közeledni felém,nevetve kérdeztem tőle ,hogy jól van -e ,mit csinál.Abba hagyta.
Picit távolabb ültem tőle.
Aztán megfogta a combomat és hirtelen lesmárolt.Én szégyellem magam ,mert elég nagy pofont adtam neki,amit meg is bántam.
Azt mondta,hogy túl sokat ivott és ,hogy hiányzik neki a női érintés stb stb.Amit nem is értek,mert gyakran van szexuális kapcsolata.
Szörnyen érzem magam.
Én tényleg mindig barátként viselkedtem vele.
Nem szeretném,hogy megszakadjon köztünk a barátság,viszont azt se akarom,hogy azt higgye ,hogy ebből lehet több is .
Ti mit tennétek a helyemben?
#15 Teljesen kifordult magából,bunkó lett.Túl sokat nem beszéltünk még róla az tény,de mondtam neki ,hogy mostmár elmondhatja ,ha többet érez.
Aztán elkezdett olyanokkal poénkodni, hogy “csak szeretnéd”
“Nem vagy te azért olyan jó nő”
“Túl sokat piáltam,kanos lettem”
Nem ismerek rá,sose beszélt így velem.
Ennyire megsérthettem az egóját,vagy nem tudom..
Én meg azt mondom, annak a pofonnak nagyon is ott volt a helye.
Hadd döntse már el mindenki maga, hogy szeretne-e csókolózni, vagy sem.
Vele meg az a helyzet, hogy már valószínűleg jó ideje beléd van esve. Amit te poénnak gondoltál (pl. a randiddal kapcsolatban), az valójában egy féltékeny megnyilvánulás volt. Aztán a pia hatására felbátorodott, és megtörtént, ami megtörtént.
Ha önmagában az lenne a kérdés, hogy lehet-e egy olyan barátságnak jövője, ami az egyik fél részről egy reménytelen szerelem, tapasztalatból mondom, hogy igen. Van ilyen, és konkrétan a legjobb barátom. Most már neki is van kapcsolata, meg nekem is. Nm bánom, hogy nem jöttem össze vele, a mostani kapcsolatomban nagyon boldog vagyok. Szóval önmagában ez nem akadály egy jó barátságban. De én úgy érzem, hogy ő soha nem is volt igazából a barátod. Vagy ha igen, akkor annak régen vége már, és jó ideje már csak megszerezni akart. Most, hogy ez nem jött össze, most már nincs, amiért "megérné neki" a barátodnak lenni.
A bunkózása után meg én még havernak sem tudnám tekinteni.
Ez egy jel! Annyira tipikus példája az elutasítás utáni viselkedésnek fiúknál.. Direkt így írom , nem férdiaknál.
Velem is eljátszotta ezt egy srác, aki egy buliban lesmárolt még tini koromban. Mikor megtudtam, szerencsére még idejében, hogy neki közben barátnője volt, egyből elküldtem, hogy hogy merészelte. Szerencséje, hogy nem szóltam a lánynak, tönkretehettem volna mindent.
180 fokos fordulat, "nem vagy te olyan szép", "mire számítottál" stb.
Nem! Ez akkora red flag, azonnal hagyd őt ott. Utána hónapokkal kásőbb próbált még haverkodva írni nekem, meg bocsánatot kért. De nem tartottam vele a kapcsolatot.
Hát szerintem is hanyagold. Nyilván meg akart szerezni, vagy szerelmes, és most, hogy bepróbálkozott, de helyre tetted, sérült az egoja, ahogy helyesen írtad.
Hagyd a francba, de ha nagyon jó barátnak gondolod mégis, akkor hagyj neki időt, és ha később megbánja a dolgot, és feldolgozza, akkor gondold át, hogy adsz-e még neki egy újabb esélyt.
Ebben az esetben azonban csak úgy szabad újranyitni a barátságot, ha mindketten túlléptek a múlton, és meghúzzátok a határokat. Ezt akkor tisztázni kell, hogy képesek vagytok-e rá.
Én azért nem mondom olyan erősen azt, hogy szakíts vele meg örökre minden kapcsolatot, mert tényleg lehet, hogy csak rájött a bolondja, és most ez fáj neki, de amúgy meg lehet egy értékes ember. Ez nyilván nem rólad szól, hanem róla, de ez nem jelenti azt, hogy később is mindig mindenen ezzel a felkiáltással túl kell lépni, egy bántalmazó kapcsolatban, legyen az baráti, vagy akármilyen nem szabad megmaradni.
Egyébként valószínűleg pszichológusra lenne szüksége a srácnak, de hát ezt így elmondani neki...
"Lehet még ennek a barátságnak jövője ?"
Ha valaki engem ilyen lenéző, bunkó, szexista módon sértegetne, nem is akarnám, hogy ennek jövője legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!