A legjobb fiú barátom részegen rámmozdult.Lehet még ennek a barátságnak jövője ?
A sztori az,hogy elmentünk pár baráttal és ismerőssel iszogatni,majd bulizni.
A srác akiről szól a kérdés már általános első óta ismer engem,illetve általános 5.osztály óta vagyunk legjobb barátok.Szinte mindennap találkozunk,beszélgetünk ,moziba megyünk stb.
Én úgy tekintettem rá,mintha a testvérem lenne,SOSE adtam félre érthető jeleket.Ő nagyon ritkán viselkedett furcsán,amikor először alakult kapcsolatom,poénkodott azzal ,hogy ha majd összejövök a pasival megveri.Néha megpuszil és elég sokáig tart az ölelés,hiába probálom eltolni magamtol.
A lényeg az,hogy a buli után feljöttünk hozzám ,mivel pár óra mulva indult a busz,na mondom ne legyünk kint.Eléggé részegek voltunk,bekapcsoltam a tv-t ,leültünk egymás mellé a kanapéra,és filmet néztünk.Aztán kis idő múlva elkezdett közeledni felém,nevetve kérdeztem tőle ,hogy jól van -e ,mit csinál.Abba hagyta.
Picit távolabb ültem tőle.
Aztán megfogta a combomat és hirtelen lesmárolt.Én szégyellem magam ,mert elég nagy pofont adtam neki,amit meg is bántam.
Azt mondta,hogy túl sokat ivott és ,hogy hiányzik neki a női érintés stb stb.Amit nem is értek,mert gyakran van szexuális kapcsolata.
Szörnyen érzem magam.
Én tényleg mindig barátként viselkedtem vele.
Nem szeretném,hogy megszakadjon köztünk a barátság,viszont azt se akarom,hogy azt higgye ,hogy ebből lehet több is .
Ti mit tennétek a helyemben?
Ooh basszus szegényem..
Nem hiányzott neki egy női érintés, a srác beléd van habarodva ki tudja, mióta.
Hosszú ölelések, puszik, elejtett féltékeny "poénok", rengeteg veled töltött idő..
Ezekkel a jelekkel csak az nem lenne beléd szerelmes, aki nem érdeklődik nők iránt.
Ha igaz, amit feltételezek, a srác nagyon is sérült ebbe sajnos.
Én se veszem be a meséjét,nem vagyok bolond.
Csak nem könnyű elveszíteni egy barátot.
Mivel csak feltételezés nem biztos!
Ha a kérdező nem akarja elveszíteni, akkor viszont jobb túllépni rajta. Vagy engedje el!!!
Oh tudom én. Veszítettem el hasonlóan legjobb fiú barátot. Nem haraggal váltunk el, de megszakadt utána rövidesen a kapcsolat, mert nem volt már ugyanolyan. Egyértelművé vált nekem, hogy többet szeretne.
Én nem tudtam volna erőltetni, tőle meg nem várhattam volna el, hogy tagadja meg az érzéseit.
Én ugyanilyen helyzetben voltam, csak én éppen a másik oldalon. Tudom, hogy nem könnyű, de ha semmi, de semmi esélyt nem látsz rá, hogy többet érezz iránta, akkor engedd el. Neked is rossz lesz és ő is szenvedni fog, mint a kutya, de sajnos ez az egyetlen módja van, hogy túl léphessen rajtad. Mivel régóta tart ez, gondolom tényleg nagyon szerelmes lehet beléd és nem egy hirtelen ötlet vezérelte.
Ez egy nagyon-nagyon szar helyzet, viszont senki sem tehet róla, egyszerűen így alakult.
Egyébként ugye azt irod,hogy nehéz
elengedni egy barátod, na de ez már nem barátság, mert ő nem barátként tekint rád.
Szegény srác.. tuti szerelmes.
Azért kezelhetted volna emberibben a helyzetet.
És még most is magad sajnálod, hogy elveszítesz egy barátot, pedig neki rosszabb most..
Mondtam,hogy megbántam.
Őt is sajnálom,és téged is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!