Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit írjak neki amiből levágja...

Mit írjak neki amiből levágja hogy ezekután nem nagyon akarok vele barátkozni és gondolkodjon el magán?

Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályban (én is lány vagyok) és elkezdtünk beszélgetni, barátnők lettünk, erre most elmondta, hogy ő év elején amikor még nem is beszélgettünk, kibeszélt engem egy másik barátnőjével. Arra nem emlékszik hogy miket mondott. Ezt nem vártam volna tőle és kicsit rosszul is esik. Most azt kérdezte hogy most rosszba vagyunk-e, utálom-e stb, és valami jó szöveg kellene, ti mit írnátok erre? Megkedveltem de most csalódtam benne, ezt már írtam, mit írjak egy ilyen "elköszönő üzenetnek" amiből tudja hogy máshogy állok hozzá, és hogy elgondolkodjon kicsit magán. Mit írjak?
2022. szept. 1. 20:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva nem teljesen világos, mit értesz kibeszélés alatt, de én az őszintesége ellenére is aggódnék, hogy a jövőben is ilyen lesz, vagy majd azt hallgathatod, másokról miket beszél.
2022. szept. 1. 21:31
 12/13 A kérdező kommentje:
Olyat, akivel egy szót nem beszéltem, és nem is ismerem, (mert mikor sulit váltottam ez volt) olyat soha nem beszéltem ki.:)
2022. szept. 1. 21:45
 13/13 anonim ***** válasza:

A mostani legjobb barátom is egyszer kinevetett a hátam mögött mikor még nem ismettük egymást igazán, na és?

Nagyon szeretem és ilyen miatt tuti nem akadnék ki, mindenkinek vannak hülye pillanatai.

2022. szept. 2. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!