Szerintetek elromlott a barátságunk??
Van egy fiú barátom(én lány vagyok). 2 éve ismerjük egymást, és már többször is rámütött agresszívan. Valamint kecseszett, leordított, gyilkoló szemekkel nézett rám minden alkalommal, amikor találkoztunk. Tegnap este váratlanul bejelentette, hogy tetszek neki, én pedig visszautasítottam, mivel én csak barátként gondolok rá. Ő megértette, de utána meg elkezdett irogatni, hogy ő engem még továbbra is szeretni fog. Egész nap ezen gondolkodok. Lehet valakit szeretni, miközben ütögeted, ordibálsz vele? Lehet, hogy csak hülyéskedett? Sajnos a ,,elfelejtem, és soha többet nem írok neki'' nem opció. Édesanyjáhiz járok edzésre, és nem szeretném leváltani, mivel nagykn jó edző. Mindig ott van, amikor edzek. Már sajnos ezután nem tudok rá úgy nézni, mint azelőtt. Már nem érzem jól magam vele, kínos már beszélnem vele. Mit tegyek? Mit mondjak neki? Tettesem azt, hogy a barátja vagyok? (Ezután nekem már csak kedves ismerős lesz)
Segítsetek!
Minek rátámadni Hulk-ra?
Minden tamadással pont hogy a masik(a bantalmazo zaklato) otthonosan fog mozogni az ő terepén. Pont a saját teruletére tereled ezzel ahol labdába se tudsz rugni
Ugyan nincs ennek terepe csak egy begőzölt fejű kis f..szkalap. régen helyre tudták tenni az ilyeneket..Ha nem támadja le elpofátlanodik látjuk..!
Szerintem ezzel nem lehet kommunikálni az a baj egyáltalán nem tekinti partnernek szegény lányt. És akkor finoman fogalmaztam. Ez egy állat.
Anyukának kellett volna jó pár évvel ezelőtt helyreraknia :(
Remélem jól vagy Kérdező!!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!