Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek elromlott a...

Szerintetek elromlott a barátságunk??

Figyelt kérdés

Van egy fiú barátom(én lány vagyok). 2 éve ismerjük egymást, és már többször is rámütött agresszívan. Valamint kecseszett, leordított, gyilkoló szemekkel nézett rám minden alkalommal, amikor találkoztunk. Tegnap este váratlanul bejelentette, hogy tetszek neki, én pedig visszautasítottam, mivel én csak barátként gondolok rá. Ő megértette, de utána meg elkezdett irogatni, hogy ő engem még továbbra is szeretni fog. Egész nap ezen gondolkodok. Lehet valakit szeretni, miközben ütögeted, ordibálsz vele? Lehet, hogy csak hülyéskedett? Sajnos a ,,elfelejtem, és soha többet nem írok neki'' nem opció. Édesanyjáhiz járok edzésre, és nem szeretném leváltani, mivel nagykn jó edző. Mindig ott van, amikor edzek. Már sajnos ezután nem tudok rá úgy nézni, mint azelőtt. Már nem érzem jól magam vele, kínos már beszélnem vele. Mit tegyek? Mit mondjak neki? Tettesem azt, hogy a barátja vagyok? (Ezután nekem már csak kedves ismerős lesz)

Segítsetek!

2022. aug. 25. 20:00
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
Nem drogozik, tudom. Meg már elmondta volna. Dicsekedős fajta
2022. aug. 27. 10:42
 32/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell problémázni. Ignore, nem veszed fel, nem válaszolsz.
2022. aug. 27. 10:47
 33/44 anonim ***** válasza:

15ös lehet tényleg igazad van /#12/ sőt.

Nekem van ilyen ismerősöm , Kérdező, ő sem sértődik meg kb soha. Bármit írok szinte. Ez a szívem, drága, stb.. ahhh igen..ismerős. Amúgy egy gátlástalan csibész, de neked tényleg kéne egy személy aki hazakísér most olvasva ez az ember nagyon kellemetlen, ki tudja lehet tényleg elkattan nála valami :(((

Most mi a helyzet??

2022. aug. 29. 13:46
 34/44 anonim ***** válasza:
100%

Bár, ha belegondolok /#33 vagyok/ lehet hogy a fokozatos leépítéssel leépíti ugyan de utána két hét múlva megint kezdi.... /?/ Nem sokkhatásra gondoltam hanem határozott fellépésre! Ezért kéne egy szülő, stb. aki kíséri ...igenis..

Első körben elég pofáncsapni egy kovácsoltvas kerti székkel. xdddd

Nekem is volt Kérdező ilyen szomszédom, egy magas , vöröshajú, undorító f...szkalap hálistennek elköltöztek... 13 éves voltam , olyanokat csinált brahiból! - jelzem soha két szót nem beszéltem vele stb..- hátulról a csizmám sarkára lépett.. utána mikor lementem a kutyával jött bringával szembe és mellkason rúgott!! a bicikliről. Anyum átment hozzájuk és akkora pofont kevert le neki hogy elszakadt a karkötője. A srác nálam pár évvel idősebb és magasabb is volt jelzem. :(((( Egy rohadék vöröshajú genyó. Soha nem felejtem el.

2022. aug. 29. 14:00
 35/44 anonim ***** válasza:

A leírásod alapján egy tipikus nagypofájú gátlástalan , magát janinak képzelő valaki, jellemzően sok pénzzel felnőtt korukban, amit mások lehúzásából szereznek meg. Valszeg kicsi a pötcse , gondolj arra ha beparáznál xddd tuti valamit kompenzál!! Talán azt hogy ekkora nyomorult állat. Vigyázz magadra , tényleg építsétek le, segítséget kell mindig kérni ha egyedül nem tudsz valamit megoldani....! Isten állatkertje sajnos hatalmas!

Légyszi írj most mi a helyzet..? Köszi. Reméljük itt jól vagy..

:(

2022. aug. 29. 14:03
 36/44 A kérdező kommentje:
Még mindig irogat, mondjuk tegnap este snapen csúnyán leráztam. De ugyanúgy küldözgeti a szivecskéket szivárvány sorrendbe. ,,Soha nem érek rá" beszélni, mindig egy szóval válaszolok. (pl. aha, nem, ja, hello...) Nem lehet leépíteni. Akármennyire is bunkón lerázom, másnap szivecskézik, drágámozik. HELP
2022. aug. 29. 14:06
 37/44 anonim ***** válasza:
34%
Rád ütött, ordít veled, zaklat, neked meg kedves ismerős? Ráadásul nem tudod lerázni sem. Te se vagy százas.
2022. aug. 29. 14:28
 38/44 anonim ***** válasza:
100%
Én is írtam a fokozatos leépítést, mint az előzőek. Ha nem megy, akkor miért válaszolsz neki? Nem lehet tiltani?
2022. aug. 29. 18:56
 39/44 anonim ***** válasza:
100%

Tiltással csak provokalni fogja

A kerdezo amugy itt sem képes az asszertivitásra, elképzelem azt, ahogy ő aztán fokozatosan közömbösen epit le..

2022. aug. 29. 18:58
 40/44 anonim ***** válasza:
"Aki az asszertív kommunikáció e két alappillérét, azaz a tiszta önkifejezést és az értő figyelmet képes az adott szituációnak, beszélgetőpartnernek vagy élethelyzetnek megfelelően alkalmazni, az tisztább, erősebb, őszintébb kapcsolatokat építhet ki, és nehéz helyzetekben nagyobb eséllyel talál olyan megoldást a másik féllel, amellyel mindketten elégedettek lesznek." itt rá vannak kattanva erre, l..fszt mama, kovácsoltvas kertiszékkel kezeld!!! Rohadjon meg az ilyen.
2022. aug. 30. 08:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!