Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek elromlott a...

Szerintetek elromlott a barátságunk??

Figyelt kérdés

Van egy fiú barátom(én lány vagyok). 2 éve ismerjük egymást, és már többször is rámütött agresszívan. Valamint kecseszett, leordított, gyilkoló szemekkel nézett rám minden alkalommal, amikor találkoztunk. Tegnap este váratlanul bejelentette, hogy tetszek neki, én pedig visszautasítottam, mivel én csak barátként gondolok rá. Ő megértette, de utána meg elkezdett irogatni, hogy ő engem még továbbra is szeretni fog. Egész nap ezen gondolkodok. Lehet valakit szeretni, miközben ütögeted, ordibálsz vele? Lehet, hogy csak hülyéskedett? Sajnos a ,,elfelejtem, és soha többet nem írok neki'' nem opció. Édesanyjáhiz járok edzésre, és nem szeretném leváltani, mivel nagykn jó edző. Mindig ott van, amikor edzek. Már sajnos ezután nem tudok rá úgy nézni, mint azelőtt. Már nem érzem jól magam vele, kínos már beszélnem vele. Mit tegyek? Mit mondjak neki? Tettesem azt, hogy a barátja vagyok? (Ezután nekem már csak kedves ismerős lesz)

Segítsetek!

2022. aug. 25. 20:00
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek
2022. aug. 26. 12:12
 22/44 A kérdező kommentje:
Majd írok, ha írt, vagy ha abbajagyta
2022. aug. 26. 12:12
 23/44 A kérdező kommentje:
Megint írt.. hogy dühös vagyok e rá, meg hogy vagyok, meg miért töröltem a Viberem. Rögtön írt snapen, hogy miért töröltem le... A vibert azért töröltem le, mert csak vele beszéltem azon, és sok helyet foglalt.
2022. aug. 26. 14:20
 24/44 A kérdező kommentje:
Elegem van belőle. Hogy tudnám neki megírni, hogy hagyja abba ezt a sok üzenetezést, mert ha nem, akkor még jobban utálni fogom??
2022. aug. 26. 14:21
 25/44 anonim ***** válasza:
100%
Mondtam hogy ne sokkhatást csinalj.
2022. aug. 26. 16:03
 26/44 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igaza van, annak aki azt írta, hogy fokozatosan kell leépíteni. Miért nem akarsz rá hallgatni? Ne válaszolj neki annyit! Amúgy is fent kell neked mindig lenni Messengeren? Tűnj el egy kicsit!
2022. aug. 26. 21:43
 27/44 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm
2022. aug. 26. 22:24
 28/44 A kérdező kommentje:
Szerintetek komolyan gondolta? Amikor bejelentette, akkor is csúnyán nézett. Ütöget, kiabál, lecsesz, bunkózik. Nem lehet, hogy csak szivat?
2022. aug. 26. 22:25
 29/44 anonim ***** válasza:
100%
Lehet drogozik. Igen komolyan kell venni az ilyen kijelentéseket akkor is, ha nem azok
2022. aug. 27. 10:00
 30/44 anonim ***** válasza:
100%
*tetteket meg pláne komolyan kell venni
2022. aug. 27. 10:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!