Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan tunjek bolcsebbnek a...

Hogyan tunjek bolcsebbnek a barátaim elott?

Figyelt kérdés
igazából már így is sokkal érettebb vagyok,de nem látszik, mármint én vagyok az a tipikus vicces barát, így ben nagyon látszik. És szeretném ha látnák,hogy mi a szitu xd (Köszi az értelmes válaszokat)

2022. aug. 21. 00:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
ha ezt meg kell kérdezni akkor inkább sehogy
2022. aug. 21. 00:14
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
A barátaid veled egyenrangú emberek. Ha nem tudod őket úgy kezelni, ráadásul nem is akarod, akkor nem ők az éretlenek, hanem te.
2022. aug. 21. 00:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez a kérdés visszalépés a szándékhoz képest...

Meg ha Te látod, hogy valamiért éretlenebbnek tűnsz, akkor ne csináld.

Egyébként a humor tud intelligens lenni. Meg el kell kezdeni gondolkodni, saját véleményt kialakítani.

2022. aug. 21. 07:03
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én pl azokat az embereket látom bölcsnek, akik tudnak autonómak lenni. Akik csak akkor szólalnak meg, ha a mondanivalójuk értékesebb annál a csendnél, amit megtörnek a pofázásukkal. Akik nem állnak bele parttalan és tét nélküli konfliktusokba, akik nyugodtak és higgadtak, teszik csendben a dolgukat, nem vesznek rész az ilyen adok-kapok játszmákban, akiknek nincs szükségük bizonygatásokra, mert anélkül is önazonosak.
2022. aug. 21. 07:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!