Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Túldramatizàlom vagy lehet...

Túldramatizàlom vagy lehet valósàg alapja?

Figyelt kérdés
Hívtam a napokban egy baràtnőmet előtte említettem ezt neki múlt hétvégén is kérdeztem van- e kedve kedd,szerda meginni egy kàvét.Azt írta kedden vendég jelentkezett be hozza akkor sajnos nem tud.A szerdàra nem írt nem is ajànlott màsik napot annyit kérdezett meglett- e beszélve a lànyos tàrsasàggal a talàlka? Ezen megsértődtem úgy éreztem nem akar velem talàlkozni én sokszor előzékeny voltam a talàlkàkat illetően mikor ő hívott és elég bàntó amikor én hívom többször előfordult,hogy épp kontra volt jó neki vagy akkor épp nem volt jó.Az én kérésem nincs úgy figyelembe véve.Nem az a gond ha nem jó valami mindig érthető ha màsokkal is talàlkozik,de akkor nem értem miért depizik sokszor,hogy alig talàlkozik emberekkel,rossz neki ha viszont inditvanyozva van sokszor elutasítja.Vagy kéreti magàt.
2022. aug. 19. 11:58
 1/5 A kérdező kommentje:
Ami még furcsa ennek ellenére ír,érdeklődik rólam hogy vagyok,stb.
2022. aug. 19. 12:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A netes beszélgetés sokkal kényelmesebb. Nem kell kimozdulnia, vakarhatja a seggét a szros ágyában és írhat onnan. Mikor a lezárások voltak, az emberek többsége imádta azt érezni, hogy a f-sós gatyájában kanapén rohadva mekkora hős, hisz nem megy ki az utcára.

Van aki nem szeret kimozdulni, oké. Ilyen személyiség. De aki utána siránkozik, hogy mennyire rossz neki, mennyire depis, mennyire nem érdekel senkit, az már nem. Azért hülyének ne engedd nézni magad.

2022. aug. 20. 16:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Ha nem volt kedve kimozdulni inditvanyozhatta volna nala a kavezast.Fel volt kinalva a lehetoseg,egyertelmu valaszt nem kaptam tole.Oszinte valasz lett volna a nincs kedvem.Nem tudok.Ha akar talalkozni javasolni masik idopontot...
2022. aug. 20. 16:59
 4/5 anonim ***** válasza:
A barátnőd olyan személyiségtípus, akinek az esetében meg kell várnod, hogy ő válassza ki a találkozó helyszínét és időpontját. Ha nem ezt teszed azaz átveszed a kezdeményezést, akkor az időpontkérést erőszaknak fogja venni a megadását pedig kényszernek érzi majd. Ez sajnos annak a burkolt jelzése, hogy nem akar veled találkozni, mert nem vagy neki elég fontos hozzá. Tapasztalatból írom.
2022. aug. 23. 10:32
 5/5 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszt! Igen sajnos tenyleg igy lehet...csak ez igy nem baratsag,vagy jobban egyiranyu kapcsolat.Szamomra ez nem elfogadhato.Ugy gondolom ennyi is lesz az egesz.Ha en hajlandosagot mutatok arra hogy figyelembe veszem a kereset akkor ez visszafele is kellene hogy mukodjon.Nem is a NEM- et mondassal van problema inkabb a moddal.Ha nem erek ra,akadalyozva vagyok hogy talalkozzunk lehet talalni idopontot ami mindkettonknek megfelelo.

Nalad kedves hozzaszolo hogy vegzodtek ezek a kapcsolatok?

2022. aug. 23. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!