Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak szerintem van túldramatiz...

Csak szerintem van túldramatizálva az egész választás?

Figyelt kérdés

Teljesen mindegy, hogy ki nyert, az ellenzékkel sem lett volna jobb dolgunk, mert egy háborús helyzetben betanulgatni annyira nem kifizetődő. A Fidesz sem jó, de azért annyira rossz dolgunk nincs, hogy költöznünk kellene.

Szerintem ezt a választást sokan túldramatizálják, feleslegesen esnek egymásnak az emberek, mert végre van egy indok, amin levezethetik a feszültségeiket.

2022. ápr. 5. 07:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
76%
igazad van
2022. ápr. 5. 07:32
 2/20 anonim ***** válasza:
71%
Ami itt aggasztó, hogy eltelt több, mint 24 óra, és még se a 7. hullámot, se a Covid-20-at nem jelentették be. Vajon mire készülnek???
2022. ápr. 5. 07:33
 3/20 anonim ***** válasza:
86%
Képviselet nélkül maradtam, az én álmaim megsemmisültek, úgy tönkreverték, és akkor még nem dramatizáltam túl.
2022. ápr. 5. 07:35
 4/20 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező, számomra nem az volt a tét, fidesz vagy ellenzék.

Mi megbeszéltük, ha nyer a fidesz, lépünk, mert nem akarjuk azt a gyűlöletet, megosztást, ami ebben az országban van évek óta. Egy hazugságra, félrevezetésre, uszításra épülő kampány után ez nem fog eltűnni, és ebből elég volt.

2022. ápr. 5. 07:42
 5/20 anonim ***** válasza:
70%
Egyetértek 4-essel, mi is ugyanígy teszünk. Elég volt ebből.
2022. ápr. 5. 07:56
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Minden csoda 3 napig tart.

Ez most egy sokkoló eredmény volt a választáson, de egy hét múlva már - a kattantakat kivéve - nagyságrendekkel kevesebbet fogunk vele foglalkozni.

2022. ápr. 5. 07:56
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is csak egy életem van, ugyanannyi mint akik fideszesek, kell kezdenem valamit az életemmel ha itt nem találok megértésre. Vörösmarty - Hontalan versében írtakat teljesen a bőrömön érzem
2022. ápr. 5. 08:00
 8/20 A kérdező kommentje:
Leírjátok, hogy pontosan miben gátolja az életeteket a Fidesz?
2022. ápr. 5. 08:07
 9/20 anonim ***** válasza:
84%
Az emberi környezetet verik szét teljesen. Gyülölködés van, terelés, butítás, és hazugságok hada. Nem a gazdasági helyzet a legrosszabb része a dolognak, hanem amit #4-es is írt.
2022. ápr. 5. 08:14
 10/20 anonim ***** válasza:
76%

- 9-eshez csatlakozva, nem szólhatok bele abba, hogyan adózzak.

- Nem akarok hátrányban lenni egy családhoz képest, ha egyedülálló vagyok.

- Legnagyobb részben tudatlan, fogatlan, ápolatlan emberek döntik el, ki uralkodjon felettem

- Gyűlölnek mert mást gondolok mint a többség.

De nem akarok kibujni az alól sem, hogy ami az én politikai beállítottságom, azt úgy tönkreverték, hogy hiába létezik olyan párt, ami nekem szimpatikus, legitimitása nincs. Ezt a hazámban hontalannak lenni érzést meg hiába fejtem ki, ezt csak az érzi, aki kapta. Fideszesek ezt nem érezhetik, mert nekik 34 éve ott van a Fidesz.

2022. ápr. 5. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!