Ennyi jut nekünk, hogy 4 évente beleszólhatunk az ország ügyeibe? Ahol öltönyös gazembereket választunk meg?
Figyelt kérdés
Miért nem vehetnek részt a közemberek aktívan a politikában?? ENGEM SENKI NE KÉPVISELJEN!!! Én MAGAMAT képviselem!2022. ápr. 4. 23:28
1/43 anonim válasza:
Te, szegény te.
Semmit sem értesz a világból.
Tehetsz, részt vehetsz.
Most is beleszóltál, hiszen szavaztál.
2/43 árokpart válasza:
Miért csak négyévente? Vnnak, voltak közben népszavazások, tüntetni törvényesen bármikor lehet, sztrájkolni is. Nem igaz, hogy máskor nem lehet a politikába beleszólni.
3/43 A kérdező kommentje:
Engem senki ne képviseljen! A magam ura vagyok.
2022. ápr. 4. 23:32
4/43 anonim válasza:
Az igazság az, hogy az öltönyösök még mindig jobban értenek az ország kormányzásához, mint Pista bácsi Bögyörőalsóról.
5/43 A kérdező kommentje:
5: A saját életem menedzseléséhez, meg a saját boldogulásomhoz jobban értek, mint a politikusok. Nekem ne mondják meg, mi a jó és mi a rossz, el tudom dönteni!
2022. ápr. 4. 23:38
7/43 A kérdező kommentje:
3: MÉG lehet.
2022. ápr. 4. 23:40
8/43 anonim válasza:
Nem nagyon értem mi a probléma. Az országot valakinek vezetnie kell, neked pedig muszáj beilleszkedni a társadalomba és követni a közös szabályokat. Senki se csinálhat azt amit akar. Vagyis de, de az nem a munkás osztály...
9/43 A kérdező kommentje:
Egy politikus nem feltétlen a köznép érdekeit szolgálja. Sőt sok esetben nem azt. Mindenki a saját érdekeit tudja a legjobban/leginkább érvényesíteni.
2022. ápr. 4. 23:43
10/43 anonim válasza:
#6 Akkor mond meg, hogy mikor mennyi alapkamatot növeljen az MNB az infláció megfékezésére, vagy hogy milyen infrastruktúra projektekkel tudják a magyar gazdaságot fellendíteni. Oszd el nekem kérlek a költségvetést úgy, hogy mindenre jusson.
A tippem az hogy se nem vagy közgazdász, se nem vagy jogász, hogy ezekben a döntésekben értékelhető döntéseket hozz.
A politika nem csak szócsatákból áll.
Ha ennyire értesz az életed menedzeléséhez akkor hajrá csináld, senki sem akadályoz meg benne, de hagyd a kormányzást azokra kik értenek hozzá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!