Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ennyi jut nekünk, hogy 4...

Ennyi jut nekünk, hogy 4 évente beleszólhatunk az ország ügyeibe? Ahol öltönyös gazembereket választunk meg?

Figyelt kérdés
Miért nem vehetnek részt a közemberek aktívan a politikában?? ENGEM SENKI NE KÉPVISELJEN!!! Én MAGAMAT képviselem!

2022. ápr. 4. 23:28
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
23 szóval akkor konkrét kérdésben nem tudtok dönteni, de 4 évente azt nem tudjátok mondani, ki az alkalmasabb vezetö... Ez hogy a manoban van? Egy ország még mindig nem egy szekta, bár mennyire is kényelmesebbnek tünik így kezelni
2022. ápr. 5. 22:21
 32/43 anonim ***** válasza:
50%

A legtöbb embernek fogalma sincs arról, hogy kell/kéne politizálni. A végzettséged sincs meg szerintem hozzá. Még mielőtt kérdeznéd, nekem sincs. Én nem akarok politizálni, mert ahhoz nagyon vastag bőr kéne az arcra, és tudni kéne hazudni is. Akinek nem megy, annak nincs esélye. #10 is jól írja.

Nagy az a száj. De gondolom nem vagy multimilliomos, illetve nem is vagy valamilyen nagy üzem igazgatója. Te is csak egy Átlag Ákos vagy. De azért próbáld meg! Valszeg kiröhög a fél ország, ha nem az egész, mikor nem jön össze.

2022. ápr. 6. 08:06
 33/43 anonim ***** válasza:
46%

32

Bitony kétségbeejtő, mikor az ember belegondol, hogy Polgárjenőhivatal, Gátvéder, Legyentánc vagy Zárcsökkentés szavazata ugyanannyit ér, mint az MTA professzoráé...

Én nem mondom hogy a képviseleti demokrácia tökéletes. Én azt mondom, hogy még mindig a legjobb politikai berendezkedés.

2022. ápr. 6. 08:16
 34/43 anonim ***** válasza:
Bocs, 31-nek szól.
2022. ápr. 6. 08:16
 35/43 anonim ***** válasza:
32 az a baj, hogy ez a semmire kellö felfogás anyádék, nagyanyádék felfogása, akiknek ezt a világot sikerült összeszerenvsétlenkednie. Az állam tulajdonosa az állampolgár, jó reggelt. A politikus a népképviseletet valósítja meg ebben a modellben. A kérdező felvetése szerint a politikusra már nincs szükség, szerintem sem. Fentebb leírtam. Ha ti 500 éves dogmákat akartok keringeni, sok sikert, biztosan megnyugtató átlagákosnak lenni, aztán majd a gazdi vagy ad vacsit este vagy nem, ez már a te dolgod
2022. ápr. 6. 08:18
 36/43 anonim ***** válasza:
100%
Egy cég sem képviseleti elven működik, pedig ott picit több a hozzáértés. Akkor itt mi a különbség?
2022. ápr. 6. 08:19
 37/43 A kérdező kommentje:
Engem akkor se képviseljen senki!!! Eleve abszurd, hogy képvisel valaki. Én a magam ura vagyok, senkinek sem vagyok a kutyája.
2022. ápr. 6. 08:23
 38/43 anonim válasza:
100%
Elég nagy illúzió a választás. Az ember csak azt hiszi, hogy ő választ.
2022. ápr. 6. 08:29
 39/43 anonim válasza:

Én úgy gondolom, hogy jobb lenne közvetlen vagy legalább részvételi demokráciában élni.

[link]

[link]

2022. ápr. 6. 19:22
 40/43 Alex Fly ***** válasza:
91%
@36: az a különbség, hogy annak a jól működő cégnek nem én vagyok a tulajdonosa, a vezetői pedig nem az én alkalmazottaim.
2022. ápr. 6. 22:39
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!