Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Azt kért a legjobb barátnőm,...

Azt kért a legjobb barátnőm, hogy szakítsam meg az egyik emberi kapcsolatomat mert őt zavarja. Szerintetek ez normális kérés?

Figyelt kérdés

7-8-9 éve vagyunk barátnők. Van egy kozmetikusa, akivel jó a viszonya évekig hozzájárt, de már nem. Kifejezetten jó kozmetikus és én is elakartam menni hozzá, de a barátnőm nem engedte azaz megkért, hogy ne. Semmilyen kapcsolatot nem létesíthettem a lánnyal. Nem teljesen értettem, de belementem, hogy akkor nem, mert nem akartam ezen összeveszni. Teltek az évek és nem volt jó kozmetikusom, ezért úgy döntöttem írok a lánynak. Lassan 1 éve hozzájárok és a barátnőm folyton elhozza, hogy azaz ő kozmetikusa és zavarja, hogy hozzá járok, de ő már nem jár hozzá. Azt akarja ne menjek hozzá többet, hogy tegyem meg ezt érte és dobjam ki a kapcsolatomat a kukába a kozmetikussal.

Az a helyzet, hogy számomra túl sok ez a kérés az, hogy ő bármilyen szinten is beleszóljon az emberi kapcsolataimba vagy a döntéseimbe nem fér bele. Manipulálni próbál, azt mondja, hogy ez nem akkora dolog. De szerintem nem normális dolog ilyet kérni a másiktól. Mit gondoltok?

Folyton kibeszélt a lánynak, olyan undorító embernek állított be engem, akivel nem érdemes barátkozni se szóba állni. Gondolom ezért akarja távol tartani tőlem. Nem teljesen értem miért zavarja ennyire? 1-2 órára megyek oda havonta 1x, utálok váltani. Ismeretlen helyre menni, a kérése rossz érzéssel tölt el és sérti az önérzetem.

#csaj #kapcsolat #kozmetikus #Baratnő, baratno #Tiltas, tiltás
2022. aug. 18. 18:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem az. A barátnőd meg nem barátnő, ha a kozmetikusnak ilyeneket mond, és ilyesmit kér.
2022. aug. 18. 18:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Biztos azért akarja, mert kibeszélt neki korábban és nem akarja, hogy kiderüljön, ahogy te is írtad. Bár egy év után már mindegy. Mondjuk ha ilyeneket mondott rólad, én biztos nem tartanám a legjobb barátnőmnek és nem is váltanék miatta kozmetikust.
2022. aug. 18. 18:38
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, pedig én is kértem már ilyenre embert, de az kéregetős drogos kan állat volt és csaj ismerős..
2022. aug. 18. 18:38
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Leszbika, vagy, mi van ?

Valami racionalitás biztos van mögötte

2022. aug. 18. 19:13
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Uuh az ilyen nem barátnő, hanem egy toxikus ember. Én a helyedben megszakítanám vele a kapcsolatot, ne ő mondja már meg, hogy mit csinálj! A hátam közepére nem kívánnék ilyen “barátnőt”.
2022. aug. 18. 21:16
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem,de legjobb barátnőt szívesen váltanék ilyen esetben.
2022. aug. 18. 22:20
 7/11 anonim válasza:
Nem.
2022. aug. 19. 14:48
 8/11 A kérdező kommentje:
Akárkit megkérdeztem a válasz az volt, hogy nem. Megmondtam neki, hogy nem és ezzel le is zártuk a barátságunkat.
2022. aug. 19. 19:22
 9/11 A kérdező kommentje:
Toxik, manipulatív ember és én vagyok a hibás szerinte, hogy nem teszek meg ilyet érte. Szánalmas.. nem fogja fel, hogy ilyet nem kérhet. Szabad ember vagyok, azt csinálok, amit akarok azzal akivel akarom
2022. aug. 19. 19:23
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Így van, nagyon jól tetted, hogy megszakítottad vele a kapcsolatot. Ez egy nagyon nem egészséges barátság volt rád nézve. Nem korlátozhat be, egy barát nem tesz ilyet.
2022. aug. 19. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!