Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nehez gyerekkorom utan miert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehez gyerekkorom utan miert erzem azt hogy e miatt nem tudok normalis ferfivel normalis kapcsolatot kialakitani? Miert erzem azt hogy nem fog menni? Koze van a gyerekkoromhoz?

Figyelt kérdés

Nehez gyerekkorom volt ami nagyon gyerekkent is nehez volt de idovel rosszabb lett amikor nagyobb lettem es akkor sem tudtam elmenni mert nem volt ra penzem.

Nem tudok parkapcsolatot kialakitani normalis ferfival mert nagyon ragaszkodok egybol, nagyon kotodok, bele betegszek hogy mi lesz....

Regen az volt a bajom hogy a zuros ferfiak vonzottak es csak ki akartak hasznalni, ki is hasznaltak sajnos sokan, de ennek vege valtozott erosodott a szemelyisegem tudom hogy nem olyan ferfi valo hozzam aki ki akar hasznalni es megalaz , hanem egy normalis joravalo gyerek mint en.

Van is most egy, ő annyira jó..

De felek hogy elrontom ezt is, ha valami rosszat erzek egyol elbizonytalanodok es ugy erzem nem akarom ot tonkre tenni magammal...

22 eves vagyok es még kapcsolatom nem volt, nem akarom a szulemet okolni biztosan ok sem ugy terveztek az eletunk ahogyan eltuk, de ha most sem tudtam feldolgozni lehet hogy ez a bajom es el kellene mennem egy orvoshoz?

Vagy ez sajat magam miatt van?

2022. máj. 29. 21:31
 1/8 A kérdező kommentje:
Akkoriban amikor kihasznalt par ferfi 2 eve vege ennek, azt ereztem hogy orulok hogy valaki hozzam szol annyira fajt az elet es mindrol azt hittem naiv kislanykent hogy megment. De most mar tudom csak magamat menthetem meg, nem akarom elrontani ezt a fiut olyan jolelku, kedves nagyon hozzam valo..nem tudom mit csinaljak
2022. máj. 29. 21:33
 2/8 anonim ***** válasza:
38%

"nem tudom mit csinaljak"

Ha bízol benne, mi a problémád? Igazából mi a kérdésed?

2022. máj. 29. 21:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

"Koze van a gyerekkoromhoz?"

Abszolút igen!

Alapvetően jó úton jársz. Nem tudom, milyen mély ezzel a fiúval a kapcsolatod. Ha már pár hónapja jártok és kölcsönös a szerelem, óvatosan lehet beszélni előtte arról, hogy te túlságosan ragaszkodó természetű vagy. Tudsz róla, próbálsz alakítani magadon, de kéred őt, hogy legyen megértő. Ha neki ez terhes, túl sok, akkor jelezze, beszéljetek róla, mert nem akarod, hogy emiatt elmeneküljön tőled.

Ha visszatérően probléma ez köztetek, akkor nem orvoshoz, de pszichológushoz érdemes fordulni. Az viszont zsebbe nyúlós téma, ezt előre mondom (nyilván csak maszek úton van értelme, SZTK alapon csak ennél súlyosabb problémákkal foglalkoznak).

2022. máj. 29. 21:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogod elrontani! Csak ne terheld a problémáiddal és kezdjetek kapcsolatot.

Te is leírtad mennyire tudsz kötődni, ne legyél tapadós és nem lesz gond!

Sok sikert!

2022. máj. 29. 21:47
 5/8 A kérdező kommentje:

Igen, tudom hogy magan dokihoz kell menni, sztk-ban voltam mar nagyon rossz elmenyem van ezzel kapcsoaltban. Csak akkor akarok ujra elmenni maganhoz ha mar abszolut nincs mas valasztas...

Nem tapadok csak nekem sajnos nagyon ereznem kell azt hogy fontos vagyok, amint nem erzem nagyon faj es ennek hangot is adok sajnos. A problemaimrol nem tud semmirol, nem is akarom hogy tudjon

2022. máj. 29. 21:54
 6/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a segito valaszokat!
2022. máj. 29. 21:55
 7/8 A kérdező kommentje:
Ugy erzem a szerelem ezzel a fiuval meg fog gyogyitani az hogy szeretem es o viszont szeret....tudom ez csunya gondolat
2022. máj. 29. 21:56
 8/8 anonim ***** válasza:

"A problemaimrol nem tud semmirol, nem is akarom hogy tudjon"

Ez hiba.

Egy jó párkapcsolathoz hozzátartozik, hogy a problémáinkról is merjünk beszélni a párunkkal. Értem, hogy a kezdeti időszakban nem akarsz erről beszélni, ill. nem célszerű rögtön a teljes probléma-halmazzal nyakon önteni, de egy életen át takargatni kifejezetten romboló. Ellene dolgozik a kettőtök közötti lelki intimitásnak.

2022. máj. 29. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!