Azt kért a legjobb barátnőm, hogy szakítsam meg az egyik emberi kapcsolatomat mert őt zavarja. Szerintetek ez normális kérés?
7-8-9 éve vagyunk barátnők. Van egy kozmetikusa, akivel jó a viszonya évekig hozzájárt, de már nem. Kifejezetten jó kozmetikus és én is elakartam menni hozzá, de a barátnőm nem engedte azaz megkért, hogy ne. Semmilyen kapcsolatot nem létesíthettem a lánnyal. Nem teljesen értettem, de belementem, hogy akkor nem, mert nem akartam ezen összeveszni. Teltek az évek és nem volt jó kozmetikusom, ezért úgy döntöttem írok a lánynak. Lassan 1 éve hozzájárok és a barátnőm folyton elhozza, hogy azaz ő kozmetikusa és zavarja, hogy hozzá járok, de ő már nem jár hozzá. Azt akarja ne menjek hozzá többet, hogy tegyem meg ezt érte és dobjam ki a kapcsolatomat a kukába a kozmetikussal.
Az a helyzet, hogy számomra túl sok ez a kérés az, hogy ő bármilyen szinten is beleszóljon az emberi kapcsolataimba vagy a döntéseimbe nem fér bele. Manipulálni próbál, azt mondja, hogy ez nem akkora dolog. De szerintem nem normális dolog ilyet kérni a másiktól. Mit gondoltok?
Folyton kibeszélt a lánynak, olyan undorító embernek állított be engem, akivel nem érdemes barátkozni se szóba állni. Gondolom ezért akarja távol tartani tőlem. Nem teljesen értem miért zavarja ennyire? 1-2 órára megyek oda havonta 1x, utálok váltani. Ismeretlen helyre menni, a kérése rossz érzéssel tölt el és sérti az önérzetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!