A helyemben ti is meg lennétek sertodve?
Nemrég értem haza a nyaralásból, gondoltam a barátnőmre is, így megleptem pár dologgal.
Munka után felhívott engem magukhoz ( ő 22L én 25L) hogy kicsit kartyázzunk beszélgessünk stb. Vittem egy üveg Tátra teát és mivel nem magyar, egy csomó magyarországi édességet, plussz Horvátországbol még némi apróság.
Ő hívott át mégsem készült semmivel. Se egy zacskó mogyit se egy rágcsa, üdítő, se semmi.
Jó, nyilván nem ingyen kajaert mentem hozzájuk, nem arról van szó, de szerintem ez alap és illem.
Hozzátenném, hogy először voltam azóta a lakasukon, szóval nem vagyok ott jártas.
Szerintem az is alap, ha vki jön, megmutatom, hogy figyu ott van a wc, ha kéne nyugodtan. Semmi ilyen nem történt. Majd bepisiltem a végére, de úgy voltam vele ha nem mondja, hogy figyu, ha kell nyugodtan ugorj ám ki a mosdóba, én nem fogok kéreckedni. Szóval kibirtam hazáig.
Kaptam 2 pohár vizet, ami nem is baj, mert úgy sem iszom cukros üdítőt, de tudom hogy munka után megálltak még üzletben, mert írta. Miből állt volna tényleg valami vendégváró apróságot venni?
Egyébként össze volt takaritva, rend volt stb, szép a lakásuk csak számomra nagyon fura volt, hogy nem kínál semmivel.
Rendelhettünk volna kaját is felesben, ha már ...
Szóval ott ültünk, ők az üdítő én a pohár vizem felett, háttérben ment a Spoty-rol a zene, beszélgettünk stb
Még az üveget sem bontotta fel, pedig abban voltam, hogy iszunk egy két kört és jól elleszünk. Megköszönte és feltette a polcra
Szerintetek ezt csak én reagalom túl?
25L
Az, hogy nem kínált meg semmivel (még egy kávéval se) szerintem sem túl kedves.
Viszont, az, hogy nem mutatta meg, hol van a wc, szerintem egyáltalán nem fura. Nekem se szokták azonnal megmutatni mi hol van, egyszerűen ha ki kell mennem, megkérdezem, hogy "bocsi, merre találom a mosdót?"
Szóval félig egyetértek veled, a megkínálós résszel, a wc-s dologgal viszont nem :)
A kötekedő válaszolókkal meg ne foglalkozz, ez nem magyar mentalitás, ez a gyakorikérdések mentalitása, hogy azonnal kiforgatnak mindent (lásd: te a kérdésedben írtad, hogy nyilván nem enni mész csak apróságokra gondoltál, a válaszolók közt meg egyből támadnak téged, meg terüljterülj asztalkámról beszél a hülyéje)
Jézusom, Kérdező. Ha ezen megsértődsz, mi lenne egy nagyobb dolognál? Már rögtön felvágnád az ereidet? Nekem ne gyere itt azzal, hogy árva vagy, meg stb. Te írod, a kérdésre válaszoljunk. Ez semmiképp sem kapcsolódik a kérdésedhez.
25 éves vagy elvileg. Miért viselkedsz úgy, mint egy 5 éves?
Valóban kár volt ezt a kérdést kiírni, de még nagyobb kár, hogy ekkora baromságokon gondolkodsz.
Majd ha te meghívsz magadhoz valakit/valakiket, akkor ott lesz rágcsa, meg stb. Máshol ne várd el, hogy körbe ugráljanak. Ha meg mosdóba kell menned, nyisd ki a szádat. Vagy pisilj be, végülis te tudod :D.
Köszönöm az eddigi válaszokat, kiméljetek meg a többitől:)
Utolsó, empatiabol jeles :)
"Ne gyere itt azzal hogy árva vagy, Te írod a kérdésedre válaszoljunk ez semmiképp sem a kérdésedhez kapcsolódik"
Nem ez a kommenthez kapcsolódik,(szöveg értés) amiért belém álltak, és elkezdtek személyeskedni, hogy önállótlan vagyok.
Egy X sornyi sztori alapján alkottok egy ismeretlen személyről véleményt. Röhej
Szerintem mindenki életében van egy olyan történet amit túl reagált és valószínűleg mások is röhögnének rajta.
A feltett kérdés egy eldöntendő kérdés volt, vagyis:
Igen, mert, bla bla
Nem mert, bla bla ...
Kész, pont
Miért kell egyből bele állni a másikba, meg azért mert te másmilyen vagy és máshogy látod akkor az a másik Úristen dehülye. Különböző emberek vagyunk különböző igényekkel, én kb elsullyednék szegyenemben ha a vendégemnek úgy kéne megkérdeznie hogy figyelj nincs e már otthon valamid amit ehetnénk, vagy úgy kéne megkérdeznie hogy bocs merre van a mosdó.
Hogy jön ide a kor?? Én 17 voltam, anyukám híján nem sokat tudtam a fozesrol de ha az jöttek a barátaim mindig készültem legalább hideg kajával. Egy szendvicset meglenni mindenki tud. Mamám nagyon szegény volt, de ha még váratlanul jött is át valaki, mindig került egy olcsó kis apróság az asztalra
Ha nektek ilyen alacsonyak az igenyeitek oké, vannak mások akiknek viszont nem. Szerintem ez illem és jomodor.
Hogy jön ide az egészséges táplálkozás?
Képzeld 7 éve edzek. "Kis másikat, csipsz, üdítő"
Fentebb írtam hogy nem isz cukros üdítőt. (Olvasás)
Flexibilis diétát folytatok nyilván nem minden nap eszem a ( te szavaddal élve) "hizlaló szemetet" és ha egy hónapban egyszer össze jövök egy baráti összejövetelre nem fogok egyből a futópadra futni.
De ugye ez is a kérdéssel szorosan összefügg
Maradok tisztelettel
Kérdező, te más vagy. Empátia.. aha. Miben kellene empatikusnak lennünk? Azért, mert te nem lettél megkínálva ropival? Az meg, hogy árva vagy, meg a nagyid szegény... Hát, mindenkinek vannak dolgok az életében, az én családom sem gazdag. Aha, szegény a nagyid, de nagyok az igényeid, nekünk meg kicsik :D.
Szerintem meg ha annyira zavar, akkor beszéld meg ezt a barátnőddel, de lepődj meg, ha a képedbe röhög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!