Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért szinte csak gyanús...

Miért szinte csak gyanús emberek írogatnak a barátkeresős kérdésekre?

Figyelt kérdés
Már nem egyszer volt az, hogy elkezdtünk csevegni és amikor közösségi médiás elérhetőséget adtunk egymásnak láttam, hogy full meleg sráccal beszélek. De ez már nem egyszer fordult elő. Nyilván azonnal abbahagytam a beszélgetést, mert tudom jól, mire megy ki a játék. Persze, elhiszem, hogy melegek is akarnak barátkozni, de amikor már 5 esetből három négy alkalommal ezt tapasztalom, ott már kicsit kezd gyanússá válni a dolog, azaz, hogy ők nem barátságot akarnak.

2022. aug. 3. 20:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

De nem értem akkor miért vágsz bele, főleg itt. Barátkozni lehet ezer másféle módon és akkor nincs meglepetés hogy Géza szívesen megdöntene mint 1 Guiness rekordot. Pláne hogy élőbe lehet leghamarabb levágni, hogy mi a szitu.

Igaz lány vagyok, de anno én is voltam hasonló helyzetbe csak élőbe közelített egy volt diákmelós kolléga és azért aki olyan identitású csaj vagy csávó, arról már távolról ordít az indíttatás (még neten is megvan a kezdeti jele/jelei annak hogy ezt észrevedd, tehát ha akarod akkor ki tudod szűrni).

2022. aug. 4. 16:45
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
#1 Heterok ugyanúgy terjeszthetik te észlény:D
2022. aug. 4. 19:09
 13/13 anonim ***** válasza:

Most ha én melegként akarok barátokat szerezni, akkor értelemszerűen nagyobb eséllyel heteró emberek fognak szembejönni velem. Annyira örülök, hogy az ilyen túlfűtött heteróvadász észlények miatt addig kellene titkolnom, hogy meleg vagyok (legalábbis a te esetedben), amíg annyira össze nem barátkozunk, hogy már látod, hogy nem mozdulnék rád. Mondjuk nem tudom, milyen közösségi médiás tartalomból vágod le, hogy full meleg egy srác (szivárványzászló?, sjw kommentháborúk?, ott lesz a homo sex dungeon party-n?), mert ha abból, hogy a barátjával vannak közös képei felrakva, akkor tőle pont nem kellene tartanod (jó, ne legyek naiv, bevennének harmadiknak, nyilván).

Amúgy meg azért sem rossz egy heteró sráccal barátkozni, mert akkor a barátságotok nem tud barátságnál többé fejlődni és aztán elromlani.

Hogy a kérdésedre is válaszoljak, szerintem aki itt barátkozik, az mind alapértelmezetten gyanús ember - igen, én is próbálkoztam itt barátkozni, valamennyire fura alak is vagyok, de az ártalmatlan fajtából (gondolom én :D).

Szerintem olyan kisugárzásod lehet (a fogalmazásod alapján), ami miatt melegnek (vagy binek) hisznek, vagy elfogadó, támogató embernek, aki nem fog a melegségükön problémázni. Vagy tényleg ennyire tobzódnak ezek a nyomorult gyökerek, akik minden létező online felületen cserkészgetik a mindennapi "betevőt"...

Mondjuk én itt csak olyannal állok szóba barátkozás céljából, aki hajlandó egy fél mondatnál többet írni, mert itt tényleg egy profilt, vagy még csak egy képet sem látsz a másikból, akkor meg mire fel barátkozzak az illetővel? Ennyi erővel a közterületen is csukott szemmel rámutathatnék valakire és leállhatnék vele beszélgetni, hisz nyilván ideális lesz barátnak.

Ha ezt olvasod, azt írd már meg tényleg, hogy miből jön le, hogy valaki full meleg? Az jön le, hogy "történetesen meleg vagyok", vagy hogy "szexpajtit keresek"?

2022. szept. 18. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!