Nem lenne gyanús?
#1. Köszönöm szépen válaszod. Nem igazán értek hozzá. Én nem vagyok szerelő. Nem tudom mit kell nézni igazából. De adtál vele egy kis segítséget! Mit jelent az hogy " turbó tengelye ha nem lóg". Azt hogyan tudom megnézni?
#2. Köszönöm a tanácsot! Ki is tudnád nekem fejteni hogy mit is kell nézni? Hogyan tudnám ellenőrizni? Ugyanis nekem szinte bármit el lehetne adni mert nem értek hozzá. Nem tudom mit kell rajta nézni.
#4. Igen ebben teljesen igazad van! És ha lenne " felesleges " 150-200 ezrem akkor gondolkodás nélkül én is újat vennék! De sajnos nem igazán van rá keret és ezek az alkatrészek pedig S.O.S lennének.
#5. A szerelőm éppen nyaral, ezért sajnos ez az opció nem játszik most. Ezért kérek itt tanácsot hátha okosabban tudok majd elmenni lecsekkolni az alkatrészeket. Szarért azért nem dobnék ki 40ezret.
Nem azt mondtam, hogy vedd meg, ami messze van, hanem nézd meg az árakat. Ha gyanúsan olcsó, akkor feltételezhető, hogy rossz is.
Egyébként meg a posta nem akadály, elviszi messzire is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!