Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan törhették fel a Faceboo...

Hogyan törhették fel a Facebook profilomat, ha nem kattintottam semmi gyanús linkre, és nem adtam meg sehol a jelszavamat?

Figyelt kérdés
Sejtem ki lehetett, egy elmeháborodott nő, aki az exférjét is feltörette, hogy legyenek az elszakított fiáról képei. Lehetséges, hogy a facebooknál van valami ismerőse, akivel közreműködött valamilyen módon? Valami ilyesmit is olvastam, hogy a felhasználók adatai akár a dolgozókon keresztül is veszélyben lehetnek. Vagy valahonnan szerzett egy hackert, aki ezeket csinálgatja neki? Fogalmam sincs, hogy történhetett, de undorító, hogy így belemásznak másnak a privát dolgaiba.

2022. júl. 21. 22:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem törték fel.

Vagy a jelszavad volt túl egyszerű és könnyen kitalálható, vagy máshol is használtad és kiszivárgott.

2022. júl. 22. 01:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha ugyanazt a jelszót használod jó ideje lehet valami régi hacker támadásban kiszivárgott vagy az emailed, valahol regisztráltál ugyanazzal a jelszóval stb

Ajánlanám a 2faktoros azonosítást mindenhova (nem tudom facebookra lehet-e) főleg ha ilyen nagyon kedves hölgyekkel ismerkedsz

2022. júl. 22. 02:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Ahogy már írták, feltörhettek egy másik oldalt, ahol ugyanezt használtad, és itt is kipróbálták. Ha máshol is használod, szerintem mindenhol változtasd meg.
2022. júl. 22. 07:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Az esemény előtt nem voltál olyan weboldalon, webáruházban ami azt kérte, jelentkezz be a facebook azonosítóddal, vagy a google accountoddal?
2022. aug. 9. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!