Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért szinte csak gyanús...

Miért szinte csak gyanús emberek írogatnak a barátkeresős kérdésekre?

Figyelt kérdés
Már nem egyszer volt az, hogy elkezdtünk csevegni és amikor közösségi médiás elérhetőséget adtunk egymásnak láttam, hogy full meleg sráccal beszélek. De ez már nem egyszer fordult elő. Nyilván azonnal abbahagytam a beszélgetést, mert tudom jól, mire megy ki a játék. Persze, elhiszem, hogy melegek is akarnak barátkozni, de amikor már 5 esetből három négy alkalommal ezt tapasztalom, ott már kicsit kezd gyanússá válni a dolog, azaz, hogy ők nem barátságot akarnak.

2022. aug. 3. 20:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
35%

Csak szeretnének megajándékozni,

egy kis majomhimlővel...

2022. aug. 3. 20:09
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
Mert a nem gyanús emberek nem itt barátkoznak.
2022. aug. 3. 20:10
 3/13 A kérdező kommentje:
Annyira alattomos és sunyi viselkedésnek tartom ezt, hogy hihetetlen. Nyilván gondolják, hogy sok magányos kétségbeesett hetero srác majd az ők mellkasukon fog vigaszra lelni.
2022. aug. 3. 20:10
 4/13 anonim ***** válasza:
89%
Mondjuk ez alapján te sem vagy épp normális... :D
2022. aug. 3. 20:13
 5/13 A kérdező kommentje:
Kikérem magamnak. Szeretnék új barátokat találni, mert sok egyetemi ismerősöm már külföldre költözött, vagy simán más utakat jár és nem tartjuk a kapcsolatot. Most az, hogy nem megyek oda random emberekhez szórakozóhelyen, vagy épp nem a munkatársaimmal szeretnék munkaidőn túl is lógni, az nem hiszem, hogy főbenjáró bűn lenne.
2022. aug. 3. 20:15
 6/13 anonim ***** válasza:
72%

Azzal is csökkentheted a rezsiáremelésedet, ha egy "barátnál" melegedsz.

:)

2022. aug. 3. 20:17
 7/13 anonim ***** válasza:
87%

Ha, ha úgy sem engeded be a rudit, akkor nem mindegy?

Barátkozz velük, aztán kiderül. Ha meg túl lenne a barátságon a dolog akkor meg megmondod, hogy nem.

2022. aug. 3. 20:39
 8/13 A kérdező kommentje:

7:

Igen, viszont akkor meg benne van hogy elkezd zaklatni.

2022. aug. 3. 20:45
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkor jó lecke lesz, hogy megtanuld megvédeni magad, ugyanis bármikor bármilyen emberi kapcsolatban ott van, hogy elkezd zaklatni a másik. Esély nagyon kevés, de érted...

2022. aug. 3. 20:48
 10/13 anonim ***** válasza:
88%

Nem mindenki gyanús és meleg pasi.

Én nem gyanús, normális csaj vagyok, csak nem barátkozom.

2022. aug. 3. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!