Barátokkal meztelenül?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szerintetek gáz meztelenül lenni azonos nemű barátok előtt, vagy nem?
Én a haverjaim előtt simán meztelenkedek.
És van köztük olyan, akivel együtt is szoktunk, nem csak edzőtáborban, vagy fürdőkben tusolás vagy öltözéskor, hanem otthon csak úgy mert miért ne.
Szerintetek ez gáz vagy nem?
23 éves srác vagyok.
2022. júl. 31. 10:38
31/44 anonim válasza:
Teljesen nyilvánvaló, hogy gáz. Akkor is, ha te szexuálisan túlfűtött exhibicionista homoszexuális férfi vagy. Ha a mi társaságunkban próbálnád így kelletni magad, akkor villámgyorsan kiközösítenénk, hiába álcáznád diszkréten a dolgot. Ha meg átlépnéd a határt, akkor jó esetben rendőrrel vitetnénk el, rossz esetben mentőre lenne szükséged. A kérdésed pedig korhatáros, ne itt a kiskorúak között keress partnert a szexuális fétisedhez, hanem a Szexualitás kategória Homoszexualitás alkategóriájában. Ha felnőtt emberek egymással jóváhagyásos, beleegyezéses alapon végzik az ilyesmit, az nem illegális. De a nemiszerved kéretlen mutogatása törvénybe ütközik. Jelentősen súlyosbító tényező, hogy itt most kiskorúak között keresel hozzá partnert. Ezért most jelenteni foglak, az IP címedet, böngésző-ujjlenyomatodat, és egyéb technikai paramétereket, metaadatokat felhasználva pedig könnyen beazonosít téged a rendőrség. Szégyelld magad!
32/44 anonim válasza:
A bejelentést sikeresen megtettem. ✅
33/44 anonim válasza:
32
2022 Júliustól nem törölték, akkor éppen most a te kedvedért fogják? :P :D
34/44 anonim válasza:
Kamuzik, mert nem is lehet mar bejelenteni ennyi ido tavlatabol.
35/44 anonim válasza:
Eleinte határeset volt a kérdés, ezért nem került törlésre. Az már idei fejlemény, hogy a hozzászólások alapján a 17 éves sráccal is örömmel "barátkozna" a kedves kérdező. Ki tudja, talán már át is ment hozzá és a 13 éves kisöcsséhez a kérdező, ahol virslit is tett az asztalra, mondván hogy szerinte ez egy normális, törvényes barátkozási forma. Van egy olyan érzésem, hogy a bíróság másképp ítéli meg a helyzetet. De ezt nem az én tisztem eldönteni, én csak a bejelentést voltam köteles megtenni. Nem kamuzom 34-es, te értettél félre valamit. Én e-mailben jelentettem rendesen, nem a Gyakorin kattintgattam. Te kínáltad fel a kérdező számára a kiskorút, a szexuális fétiseihez? Ne gondold, hogy az ilyesmi ilyen rövid idő alatt elévül. Legközelebb majd kihagyjátok a kiskorúakat, és nem zaklattok szexuálisan felnőtteket sem, és akkor nyugodtan lehet kölcsönös beleegyezés alapján ismerkedni a korhatáros kategóriákban.
36/44 anonim válasza:
35 Koszonjuk az eszrevetelt, en meg bejelentettelek a regionalis elmeosztalyon. :)
37/44 anonim válasza:
Elpanaszoltad nekik, hogy ebben az országban nem mutogathatod szabadon a nemi szervedet a frissen szerzett kiskorú "barátaidnak"? Inkább vonulj át a korhatáros kategóriába, a kiskorúakat meg felejtsd el! Ha megbánást nem tanúsítva ragaszkodsz az eredeti elképzelésedhez, az nem fogja enyhíteni a körülményeket.
38/44 anonim válasza:
Az elmebetegnek nimcs betegsegtudatuk...
39/44 anonim válasza:
Szóval szerinted csak hallucináltam a dolgot, igaz? :D Lehet, hogy a gaslighting működik a kiskorú áldozataiddal szemben, de most nem fog, hiába nyomkodjátok a leszavazó gombot. :) Emlékeztetnélek, hogy ország-világ előtt, egy nyilvános weboldalon, szervernaplókba rögzített módon ment itt a témázgatás arról, hogy a homoszexuális exhibicinosta férfi szívesen "barátkozna" kiskorúval is, akin kiélheti ezt a szexuális fétist. Mi értelme tagadni ezen a ponton? Mindegy, ez nem az én bajom. Mondogathatod, hogy én csak hallucinálok, de attól még nem tűnnek el a nyomaitok, minden naplózva van. Vagy már nem emlékszel, hogy pár hozzászólással ezelőtt a kiskorú srácot akartátok beszervezni a "buliba"? Lapozz vissza, olvass... De oké, gondolom az lesz a következő, hogy nem is ti irtátok azokat a sorokat, hanem a szomszéd kutya. :D Csak gratulálni tudok, tényleg. :)
40/44 anonim válasza:
"Vagy már nem emlékszel, hogy pár hozzászólással ezelőtt a kiskorú srácot akartátok beszervezni a "buliba"?"
Na pont ezert vagy elmebeteg, mert gazlangozol engem, holott azt sem tudod, melyik kommentet irtam. Nekem kozom nem volt azokhoz a hozzaszolokhoz. Egyebkent 14 eves kortol azt csinal mindenki szexualitas teren, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!