Akkor, ha mindenki szamara termeszetes, akkor termeszetes. De mar az sem jo, ha az egyik szegyenlos, de a nem szegyenlost az a resze sem erdekli, hogy a masik nemcsak nem vetkozget, de latni sem szeretne.
2023. júl. 25. 10:45
22/44 anonim válasza:
Mire jók, ezek a bárgyú önigazoló kérdések? Langyikák vagytok. Vállald fel azt kész.
2023. júl. 25. 10:55
23/44 A kérdező kommentje:
Én nem írtam, hogy nem vagyok meleg. De attól még rendesen kéne léteznie egymás mellett meztelenül az embereknek.
2023. júl. 25. 12:38
24/44 anonim válasza:
Tanulmányozd kicsit a ruha funkcióit. Vagy menj ki a fagyba meztelenül az erdőbe, a haverjaiddal, majd télen.
2023. júl. 25. 12:40
25/44 anonim válasza:
Én lány vagyok és szermémes is valamennyire vannak fokozatai hogy mit tartok gáznak és mit nem. Engem nem feltétlenül zavar hogy téged meg a haverjaidat nem zavarja ha egymás előtt meztelenkedtek, addig amíg én nem látom. De ezzel bárkivel így vagyok, attól hogy ők természetesnek tartják én nem akarom őket látni.
Bennem megmaradt egy emlék amikor anno suliba kellett tüdőszűrőt csinaltatni és az osztály együtt ment. Kettesével küldtek be minket egy öltözőfülkébe, ahogy ott álltunk, vártunk és probáltuk takargatni magunkat, annak ellenére hogy legjobb barátnőm volt a lány, rendkívül kínos volt.
Sima fürdőruhában(bikini) vagy fehérneműben már nem zavarna előttük lenni. Kifejezetten meztelenkedni(takargatás nélkül) viszont csak a párom előtt tudnék mindenféle kínos érzés nélkül.
2023. júl. 25. 16:36
26/44 anonim válasza:
egyaltalan nem kinos. akkor lesz csak kinos ha eretlen a hozzaallas. mi amikor megyunk haverokkal edzoterembe, oltozes kozben mind teljesen meztelenre vetkozunk, es tusolni is ugy megyunk egyutt, kozben persze megy a hulyeskedes. nyaron a balatoni nyaraloban is maximum alsonadrag van rajtunk de olyan is van hogy meztelenul vagyunk.
máj. 19. 01:43
27/44 anonim válasza:
26 os vagyok
azt kifelejtettem hogy 17, 18 es 19 evesek vagyunk
máj. 19. 01:43
28/44 A kérdező kommentje:
És mennyire vagytok nyitottak új haverokat megismerni?
máj. 19. 14:50
29/44 anonim válasza:
Nem gáz, hanem vele született elmebetegség. Gondolom nincs otthon akkor ruhásszekrényed sem.
aug. 20. 17:31
30/44 anonim válasza:
Nudizmus, exhibicionizmus, ilyesmikre kell gondolni... en es a barati korom spec teljesen mas beallitottsaguak vagyunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!