Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátokkal meztelenül?

Barátokkal meztelenül?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szerintetek gáz meztelenül lenni azonos nemű barátok előtt, vagy nem?

Én a haverjaim előtt simán meztelenkedek.

És van köztük olyan, akivel együtt is szoktunk, nem csak edzőtáborban, vagy fürdőkben tusolás vagy öltözéskor, hanem otthon csak úgy mert miért ne.

Szerintetek ez gáz vagy nem?

23 éves srác vagyok.

2022. júl. 31. 10:38
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem attól függ hogy az ember hogyan tekint a saját testére, és nem mondanám hogy bármelyik megítélés rossz, vagy gáz lenne. Tekinthet egy férfi a farkára úgy, mint szaporodó szerv, akkor neki az egy intim dolog amit csak a párja láthat. Vagy tekinthet rá úgy, mint a teste része, amit ugyanúgy nem kell takargatni, mint pl egy vállat. Mindkét nézőpont jogos.
2022. júl. 31. 11:44
 12/44 anonim ***** válasza:
94%
Csak nyilvános tusolóba, pl focimecs után... Ès az nem gáz... Inkább azt tartom, hogy 40 fokban, leizadva, büdös ruhában megy haza valaki...
2022. júl. 31. 12:49
 13/44 anonim ***** válasza:
95%
Amíg sportoltam teljesen természetes volt az öltözőben edzés/meccs előtt és után. Egyéb helyen nem, olyan barátom pedig nincs akivel ez most felmerülhetne bármilyen szinten is.
2022. júl. 31. 13:40
 14/44 anonim ***** válasza:
94%
Miért is ne, ha az oda-vissza természetes számunkra?! Nekem is vannak olyan barátaim, akikkel a nyári melegben nudizni megyünk vagy akár az otthoni teraszon iszogatunk és napozunk úgy.
2022. júl. 31. 14:12
 15/44 anonim ***** válasza:
88%
Alapból meztelenek voltak az emberek, szóval ne nyomd el a kérdező természetes ösztöneit, te agymosott.
2022. aug. 1. 00:30
 16/44 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nem gáz,nálunk ez normális. 43N
2022. aug. 1. 05:19
 17/44 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem gáz.

30F

2022. aug. 4. 12:25
 18/44 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem nem gáz!

Barátok, ismerősök előtt miért ne lehetnél, ha őket nem zavarja, és ha ők is megteszik. Velem is előfordul olykor.

2022. aug. 4. 12:40
 19/44 anonim ***** válasza:
94%
Bár mi lányok vagyunk, legjobb barátnőmmel még mindig szoktunk együtt fürdeni. Ez egy szokás ami gyerek korunk óta megmaradt. Semmi szexuális nincs benne.
2022. aug. 15. 17:12
 20/44 anonim ***** válasza:
55%
Ti emberek,nagyon furcsák vagytok!
2023. márc. 16. 14:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!