Hogy lehet egy barátnak udvriasan a tudtára hozni, hogy én nyaralni nőkkel szoktam menni kettesben, nem férfiakkal? (Mindketten heterok vagyunk.)
Van egy nagyon régi barátom, aki elég magányos, nem igazán vannak ismerősei, és minden nyáron azzal szekál napi szinten, hogy menjek le vele a Balatonra nyaralni, meg hogy milyen jó lenne fürdeni, meg együtt csajozni, de én világ életemben csak nőkkel mentem ilyen programokra, vagy az aktuális barátnőmmel, vagy olyan nővel, akikkel volt valamiféle kapcsolatom. Nem akarom megbántani, ezért mindig előadom, hogy épp nem érek rá, beteg vagyok, rossz a kedvem, stb, de egy idő után már kifogynak az alibik, és nem jut eszembe semmi, mivel hárítsam. Csajozni én egyedül szerettem világ életemben, de vele különösen kínos lenne, mert totál dedós szövegekkel megy oda nőkhöz, rettenetes vehemenciával és lerázhatatlanul, nekem meg ilyenkor ég a pofámon a bőr, bárhol lennék, csak ott nem. Nem akarom megsérteni, de jó lenne valahogy a tudtára hozni, hogy mást akarunk.
Ti hogy oldanátok meg egy ilyen helyzetet?
Nekem is ilyen haverom van. Viszont én se vagyok társasági, de elvagyok egyedül és nem b.sztatok senkit. Randit is magam szervezek.
Vannak ilyen emberek, akik képtelenek önállóan bármire. A hülyeségeiket meg rád akarják önteni.
Én csak simán nem írok vissza vagy néha írom nem érek rá nincs pénzem, stb.
Aztán vagy veszi a lapot vagy csak elmegy egyedül.
"Számomra a nyaralás vagy nagyobb társasággal elképzelhető, ahol mindegy, ki milyen nemű, vagy kettesben egy nővel."
Ez teljesen elfogadható, semmi baj nincs vele. Nem vagyunk egyformák, mindenki másképp szeret kikapcsolódni. Amit nem értek, az az, hogy ezt miért esik nehezedre ugyanígy elmondani ennek a barátodnak, miért hazudozol inkább neki.
15: Nem szeretném nagyon megbántani, mert állandóan rajtam csimpaszkodik, mituán a legtöbb volt barátja már elmenekült a közeléből. Amúgy jóindulatú gyerek, de amikor fiatal nők közelébe kerül, totál megbolondul, és olyan kínosan viselkedik, hogy nem szeretek a közelében lenni. Odaszaladgál random lányokhoz, és kikönyörgi a telefonszámukat, azok nem is értik, mit akar ez a figura tőlük, azt hiszik, valami kandi kamera. Néha engem is odarángat, mutogatja, hogy itt a haverja, együtt vagyunk, én meg sápadtan lapítok, hogy ezt most miért... Többek között ezek miatt is utálok vele lenni pl. strandon vagy nyílt terepen. Ha én csajozni akarok, az csak egyedül megy, normális módon, nem tapadok rá senkire, nem erőltetem magam a kiszemelt nőre, nem nyomulok, és eleve a saját korosztályomban ismerkedek. Ezerszer elmagyaráztam neki, hogy kell egy nőt rendesen felszedni, és miből lehet tudni, ha nyitott a dologra, de 100% -ig pont az ellenkezőjét csinálja, csak azokkal foglalkozik, akiknél abszolút semmi esélye, lehetőleg amíg ez kiderül, még a sárga földig el is ássa magát előttük. Utána levonja a konklúziót, hogy minden nő elmebeteg, undok, hazug kis szuka, és semmi értelme velük foglalkozni. Persze fél óra múlva újra kezdi egy másikkal, vagy az egyikkel, akivel eddig nem sikerült.
Próbáltam már finoman elmagyarázni ezt neki, de egyszerűen nem érti, mindenre van valami válasza, amivel már nem tudok mit kezdeni. Egy ideje azt csinálom, hogy amikor olyan időszakban és olyan időjárási helyzetben hív, ami alkalmas lenne pl. strandolásra, sosem veszem fel a telefont.
16: Ő nem nárcisztikus, csak szimplán hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!